Posted on 2008.02.16 at 10:49

Comments:


__________________
[info]spiritualized at 2008-02-16 20:05 (Linkz)
Un vispār, cut the crap baby, kneel down and open your mouth, šī diskusija no tavas puses ir neuzvarama, es tev varu iedot buču uz pieres, ja tev ta liks justies labāk, bet seriously, lai ko tu arī teiktu, you are not in my level, haha, interneta iedomīgums for the win, bet ja nopietni, pietiekoši daudz kreatīvu un inteleģentu cilvēku smēķē zāli, nav jau tā, ka zāle ir kā cīgas, more like kā labs 12 gadus vecs viskijs, ko iedzer ik pa pāris nedēļām vakaros pirms ķeries klāt pie radoša darba vai vnk lai čilautotos (nav tur nekāda kaifa haha, ķert kaifu, wūūū, wtf).
Mošs tu arī kafiju nedzer? Saderam, ka varētu pierādīt to ka kafija no rītiem - tukšā dūša ir kaitīgākā kā daži dūmi zāles mēneša periodā.
302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb
[info]mindbound at 2008-02-16 20:19 (Linkz)
And you would be the one to judge my levels in anything, that is for sure. Tas, ka kāds to, to vai to indivīdu atzīst par kreatīvu un inteleģentu, vēl nenozīmē, ka viņiem šīs īpašības piemīt, pateicoties zāles smēķēšanai, un, ka tās viņiem nepiemistu vēl lielākā mērā bez tās; salmu vīra argumentus es spēju atpazīt pietiekami labi.

Kafiju es dzeru, taču es ar to neapreibinos, nedz arī izjūtu pieradumu pie tās, feel the not-so-subtle difference, turklāt vismaz man nekad nav bijusi vajadzība, vai vēlēšanās, pirms radoša darba uzņemt jelkādus stimulantus. Var jau būt, ka tieši te arī ir runa par my and someone else's levels, kas zina.
__________________
[info]spiritualized at 2008-02-16 20:30 (Linkz)
Bītlu albūms - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band tika sarakstīts konstanta stāvoklī zem zāles un lsd, ja viņi nav viena no ģeniālākajām grupām uz šīs pasaules, gtfo, gaumes jautājums? Nē, ir atšķirība starp labu mūziku, sliktu un ģeniālu. Tur pat nevajaga basic zināšanas mūzika, lai saprastu whats what.

Jā, ne jau zāle vai kas tāds ir dzinulis idejai un kreativitātei, bet tas ir līdzeklis, lai attīrītu prātu un dotu ceļu mirkļa idejai, tai fakin tīrajai ideaji par ko runāja 17 gs racionālisti.

Kāda bija diskusijas tēma? "Zāle un ap to", tā gan ir pārvērsta par "mani argumenti - tava attaisnošanās par tēmu un sevis cildināšana", ok tu neko nelieto, tev uztrauc tikai tu un tavi tuvie, so, fucking, what? Viedoklis?
Tev nav viedokļa, lai kā arī es ticu racionālistu idejām par prātu, šajā gadījumā ir jāpiekrīt empīriķu pieredzes kultivēšanas likumiem, where you, my boy, clearly lack teh firepowder.

Tu acīmredzami uzķeries uz maniem āķiem un uz to vien tik atbildi, tādējādi zaudējot iespēju zoom'ot diskusiju, ja mūs vērtētu tiesnesis, tu jau būtu zaudējis, (lai tev skaidrāks - kā operatīvā atmiņa - tiek izslēgta elektrība - tā paliek tukša).
302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb
[info]mindbound at 2008-02-16 20:58 (Linkz)
Gaumes jautājums, tieši tā. Bītli var būt vai nebūt klasika, viņu daiļrade var man patikt vai nepatikt, tas jau ir tik absolūts offtopic, ka ne tālāk vairs.

Zāle un tīrais prāts? Zāle un septiņpadsmitā gadsimta racionālisti? Zāle un Imanuels Kants? Halucinationem habeo, ergo sum? Wake up, Neo, this is not the chemicals-induced world anymore. Lai cik kaismīgs kaņepju mīlētājs tu nebūtu, pret ko man ir patiesi vienalga, saistīt, piemēram, Dekarta idejas par pieredzi, kas gūstama tīras dedukcijas ceļā, bez uzticēšanās sajūtām un ārējiem faktoriem, ar apreibinājušās personas vīzijām un to rezultātā tapušo kreatīvu man šķiet vienkārši absurdi.
__________________
[info]spiritualized at 2008-02-16 21:15 (Linkz)
Mūzikāli daudz maz izglītoti cilvēki to gan varētu apstrīdēt ( es par bītliem).

Un tas "rādās",tātad es esmu, nekādā (ironiskā) ziņā nevar būt saistīts ar Dekarta neabšaubāmo likumu, tu neesi sapratis viņa domu.
psihs
[info]psihs at 2008-02-17 03:04 (Linkz)
liekvārdība
__________________
[info]spiritualized at 2008-02-17 11:57 (Linkz)
Nā, nā, its realy simple - my music rocks, your sucks, thats all there is.
Bet ja nopietni, kad tev būs kāda sajēga, kas ir labs aranžējums un orģinalitāte tad pienāc.
Ironiskā kārtā tev pat ir TH avatars.
psihs
[info]psihs at 2008-02-18 00:40 (Linkz)
laba mūzika ir tā kas man patīk, man nevajag nekādu aranžējumu
__________________
[info]spiritualized at 2008-02-18 12:19 (Linkz)
Tev var patikt arī slitka mūzika, bet tu par to vari nenojaust.
Previous Entry  Next Entry