Posted by [info]spiritualized on 2008.02.16 at 20:30
Bītlu albūms - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band tika sarakstīts konstanta stāvoklī zem zāles un lsd, ja viņi nav viena no ģeniālākajām grupām uz šīs pasaules, gtfo, gaumes jautājums? Nē, ir atšķirība starp labu mūziku, sliktu un ģeniālu. Tur pat nevajaga basic zināšanas mūzika, lai saprastu whats what.

Jā, ne jau zāle vai kas tāds ir dzinulis idejai un kreativitātei, bet tas ir līdzeklis, lai attīrītu prātu un dotu ceļu mirkļa idejai, tai fakin tīrajai ideaji par ko runāja 17 gs racionālisti.

Kāda bija diskusijas tēma? "Zāle un ap to", tā gan ir pārvērsta par "mani argumenti - tava attaisnošanās par tēmu un sevis cildināšana", ok tu neko nelieto, tev uztrauc tikai tu un tavi tuvie, so, fucking, what? Viedoklis?
Tev nav viedokļa, lai kā arī es ticu racionālistu idejām par prātu, šajā gadījumā ir jāpiekrīt empīriķu pieredzes kultivēšanas likumiem, where you, my boy, clearly lack teh firepowder.

Tu acīmredzami uzķeries uz maniem āķiem un uz to vien tik atbildi, tādējādi zaudējot iespēju zoom'ot diskusiju, ja mūs vērtētu tiesnesis, tu jau būtu zaudējis, (lai tev skaidrāks - kā operatīvā atmiņa - tiek izslēgta elektrība - tā paliek tukša).

Reply to this comment:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.