Spilvens ([info]spilvens) rakstīja,
@ 2003-04-03 13:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Apocalyptica

Lai snieg!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nez, laikam esmu nedaudz dīvaina, bet man patīk ārā esošais laiks. Visi brēc pēc pavasara un ir bēdīgi par ārā esošo laiku, bet es jūsmoju par šo stihiju, priecājos par sniegu. Man gribas daudz sniega, jo tuvākajos mēnešos to neredzēt kā savas ausis(ja nu vienīgi kaut ko leduskapī) Iespēja apsnigt tik ātri neradīsies...
Un tuvākajās dienās sola vēju un vētru. Es rīt braucu ar stopiem mājās pretim vēju pilsētai un cerams varēšu uz ceļa izbaudīt šo dabas parādību :)

Vakar biju Depo(zinu zinu, dažiem jau liekas, ka es tur vien dzīvoju, bet tā nebūt nav. Vienkārši šajā žurnālā sanāk rakstīt par tādiem neparastākiem notikumiem manā dzīve un kaut kā nevelk rakstīt par ikdienišķām lietām)
Tad nu kārtējais pasākums

Vakar ilgi domāju vai šonedēļ iet uz to pasākumu Depo vai nē. Beigās izdomāju, ka jāaiziet vien ir.
Ieraudzīju, ka ārā ir kaut kāds neaprakstāms laiks. No sākuma brīnījos par 3 cilvēkiem kas ielīduši telefona būdiņā, ne jau lai zvanītu. Nevarēju saprast kāpēc tā un tikai tad pamanīju vēju un sniegu, SNIEGU, SNIEGU!!!
Tie cilvēki tur saspiedušies drebinājās, vējš ik pa laikam atrāva vaļā durvis. Viņi izskatījās smieklīgi.
Es tikai pabrīnījos un izdomāju negaidīt tramvaju un iet ar kājām nedaudz. Ja es nebūtu nolēmusi iet uz to koncertu, tad noteikti būtu blandījusies apkārt un baudījusi šo burvīgo laiku. Uh, noteikti uz Vanšu tilta sajūtas varēja būt neaprakstāmas...
Tad nu es gāju caur Vecrīgu un ļāvu lai vējš plosās manos matos(es tagad palieku emocionāla, varbūt vainīgs tas, ka tagad klausos Apocalypticu)
Tā vien gribējās lidot... kaut kur tālu prom.
Nu nekur jau neaizlidujo, bet devos vien iekšā Depo.
Paredzēts bija, ka uzstāsies Nightwing, Distain light, Flaging, Slot 1, Pure week, Undusted, Fumer
Bet uzstājās 6 grupas.
Pirmie uz skatuves kārtojās Distain light
Viņi kaut kā baigi ilgi nevarēja tā pa īstam sākt spēlēt. Laikam nevarēja sagaidīt kad sanāks cilvēki.
Vispār vakar kopumā bija maz cilvēku.
Nu, Distain light biju jau vienreiz dzirdējusi koncertā. Toreiz man ļoti patika.
Viņi spēlē tīri jauku power metālu.
Šoreiz manuprāt nebija tik laba skaņa(es jau neesmu nekāda speciāliste, man tā vienkārši likās)
Bet tā nu kopumā labi.
Es nolēmu ka šoreiz es vēlos vērot kā mūziķi spēlē nevis ārdīties, tāpēc ieņēmu vietu pie skatuves.
Ieraudzīju tos dažus indivīdus, kas man Depo Dz. dienas pasākumā nolēkāja manus baltos zābaciņus, jau diezgan nīgri pie sevis padomāju, ka šoreiz sagaida tas pats, bet par laimi tā nenotika :)
Bija savākušies arī daži ļoti dīvaini cilvēki.
Hmm, vai nu es kaut ko ne tā sapratu, bet tas viens radījums-īstākais pokemons manuprāt bija apnarkojies. Pārāk jau dīvaini uzvedās un vispār traucēja baudīt koncertu. Nez vai tā bija kāda stilošana, baigā metālista tēlošana, izskatījās tas smieklīgi. Viņa sāka rāpot pa skatuvi, traucēt mūziķiem, uzradās arī viņas draudzene ar zaļi-ziliem matiem, kas arī rāpoja pa tā jau šauro skatuvi...
Nu tas jau nebija viss :) Es tā padomāju un man tā vien gribējās viņai pateikt-vai tad tiešam tik grūti atrast kādu puisi un izdarīt to pašu ko viņa darīja ar monitoru, galu galā šī ierīce ir domāta citiem nolūkiem, nevis lai hmm ekstāzē, jāteniksi pa to lēkātu... Bez tam viņa vēl vicināja savu jaku kā tādu propeleri, trāpot skatītājiem un arī mūziķiem... Njā pasmējos par to visu, bet brīžiem prasījās lai kāds cilvēks viņu vienkārši kaut kur aizstiepj prom :)

Šoreiz Distain light nespēlēja tik daudz, kā iepriekšējā koncertā, žēl.

Nākošo grupas nosaukumu es nepiefiksēju, viņi spēlēja kaut kādu nu metālu. Interesantas bija basģitārista grimases, bet ar laiku jau apnika viņa mēdīšanās. Fanu pulciņš šiem arī tāds interesants. Es to visu protams vēroju mierīgi stāvot pie skatuves.
Kā nākošie uzstājās Nightwing.
Nepārspējams bija viņu koncerta iesākums-skatuve bija tīta tumsā, uz skatuves uznāca dziedātājs ar svečturi(tādu senlaicīgu) kurā dega trīs sveces. jāpebilst viņiem gandrīz visiem bija tāds draudīgs grims. Skats jau iespaidīgs. Sveces viena pēc otras tika nodzēstas un tad sākās koncerts... Nu man jau vispār patika, ņemot vērā to ka black metālu pārāk bieži neklausos, tikai reizēm.
Visām trim grupām bija viens un tas pats bundzinieks-Ruslans. Hmm nez kāpēc tā? Vispār man liekas, ka viņam labi sanāk, lai gan es no tādām lietām maz ko saprotu :)
Pēc šīs grupas nākamie atkal bija kaut kādi nu metālisti, ar tādu iemidzinošu mūziku.
Labi, ka satiku vienu paziņu, papļāpājām. Garlaicīgajā gupas uzstāšanās laikā jautrību sagādāja viena cilvēku pulka viedotais tāds kā "kas dārzā" - viņi sadevās aplī un griezās riņķī. Bija jautri. Citādi bez maz vai besis sāka nakt virsū.
Pēc šīs grupas, ja nemaldos uzstājās Flaying.
Patika viņu joks-kaverversija par HIM kaverversiju dziesmai (nevaru ātrumā atrast, nu tai - But I wanna fall in love with you)
Izsmējos no sirds :D :D
Satiku vēl citus paziņas, tos ar kuriem tusējos pēc Skyforger kocerta Kabatā. Toreiz bija bezsakarīga blanīšanās apkārt pa Rīgu, arā bija ļoti auksts un es saaukstējos un netiku uz Moonsplell kocertu Viļņā tādēļ... :( Ilgi par to biju dusmīga. Izrādās, ne es vienīgā-viņi paši arī tā pat bija saaukstējušies, bet neskatoties uz to aizbraukuši uz koncertu.
Tad nu es sāku pārdomāt-varbūt man tomēr bija jābrauc, nežēlojot savu veselību...
Tad nu atkal pārdomas kā būtu ja būtu :)
Tas jau ir pagājis, un laika mašīnas man diemžēl nav....
Uz pēdējās grupas uzstāšanos es nemaz nepaliku, kopā ar tiem pāris cilvēkiem devāmies pāri Vanšu tiltam. Apkārt bija sasnidzis daudz sniega, sajūta tāda kā Ziemasvētkos un vispār gribējās lai snieg :)
Aizgājām līdz Ķīpsalai un tad jau tālāk gāju viena. Paziņas pāris reizes apjautājās vai man nav bail no šiem un beigās izmeta, ka cerot mani vēl kādreiz redzēt (it kā es dotos pretim džunģļiem pilniem ar nezvēriem) :D un ja kas lai es skrienot ko kājas nes uz kojām...
Nu laikam jau dažiem liekas dīvaini, ka meitene viena apkārt staigā, bet man ļoti bieži sanāk vienai kājot pa naktīm uz kojām vienai, kad negribas gaidīt tramvaju. Parasti šajā ceļā: Vecrīga-Vanšu tilts-Ķīpsala-tiltiņš-Dzegužkalns-kojas es pa ceļam nevienu nesatieku un man pat patīk vienai pastaigāties. Var jaubūt, ka tas ir neprāts, bet man labāk patīk paļauties pašai uz sevi. Ir jau interesanti, kad eju uz pasākumiem kopā ar citiem, bet tad ir jāpieskaņojas arī citu vēlmēm. Ja esmu viena, pati var nolemt ko darīt, kad iet mājās utt. Un bez tam savus draugus man reizēm ir grūti no mājas izdabūt, parasti tas ir jāplāno jau laiku iepriekš,un ja man rodas fiksā ideja kaut kur aiziet, tad jādodas ir vienai pašai.
Ai, ko es te taisnojos, vai galu galā nav vienalga :)
Kopumā ņemot pasākums bija interesants, ar "odziņām" bet ir bijuši arī daudz labāki un sajūtām bagātāki pasākumi.

Bezsakarīgā murgojuma beigas :)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?