Spilvens ([info]spilvens) rakstīja,
@ 2003-02-14 14:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai Taa ir miila?
Nu ko, shis datums ir klaat.
Kaa jau agraak teicu man nepatiik shii diena, kad visiem peec paveeles ir jaamiil un kaisliigi tas jaaizraada. Peekshnji visi saka kaisliigus vaardus, izraada jutas, it kaa pastaaveetu tikai shii viena diena, it kaa miileetu tikai 1 reiz gadaa.
Bet ja nu esi viens shajaa dziives periodaa? Un apriebjas visa shii padariishana?
Gribas jau visiem buut miileetiem. Nav neviena kas negribeetu...
Bet taapeec neieshu jau tagad uzvilkt super mini, maxispilkas, sarkano kraasu priekshaa pakaljaa, lai ietu mekleeties... lai tikai nebuutu viena, lai tikai nosvineetu sho kaarteejo sviestu, lai neizleektu no puulja.
Ha!
Dziivee ir dazhaadi periodi- Taadi, kad tu lido 5 metrus virs zemes, lidinies maakonjos
Periodi, kad esi sadauziits tuukstosh sikos gabalinjos
Un vienkaarshi dziives pluudums, kad it kaa nekas nenotiek, kad visas veetras ir norimuushas un bruuces sadzijushas un tu gaidi kas buus taalaak, kur pagrieziisies taalaakais celjsh.
Un nav ne vainas - esi viens un neatkariigs, vari daudz ko paardomaat, saprast, meeginaat izmainiities ieksheeji, lai naakotnee nepieljautu taas pashas sasodiitaas kljuudas. Un pats saproti, ka veel neesi gatavs jaunaam attieciibaam pirms neesi izmainiijis sevi. Vienkaarshi baudiit neatkariibu, ne par ko neuztraukties, ljaut lai dziive pati pluust un nes Tevi.
Un shajaa celjaa satiekot ko taadu kaa shii diena peekshnji paliek skumji no visa shaa balagaana, raibuma, aarishkjibaam.
Paliek skumji, ka esi viens. Un gribas noliist kaaadaa mieriigaa vietaa, kur nevirpuljo kaisliibas un justies labi, vienkaarshi labi.
Lai peec tam izliistu aaraa un atkal buutu kakjis kas staigaa kur pasham tiik, dariit visu kas ienaak praataa, pienjemt visaadas avantuuras un trakas idejas, sajust dziivi...

PS Bez tam vakar jau bija bezgala jauka, jautra, nebeedniiga diena. Kaadas gadas tikai paaris reizes gadaa. Kaadam laikam pietiks :P shodien vienkaarsha parasta diena...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bernca
2003-02-17 16:45 (saite)
kaut ka sanacis, ka sito laikam biju palaidis garam.......... ka tas vareja gadities?
tagad netisam parskatot vecos friends ierakstus atradu....
es peikritu visam iznemot so:
"meeginaat izmainiities ieksheeji, lai naakotnee nepieljautu taas pashas sasodiitaas kljuudas. Un pats saproti, ka veel neesi gatavs jaunaam attieciibaam pirms neesi izmainiijis sevi."
sevi ne vienmer vajag meginat izmainit, ja nu vienigi tocna zini, ka tas ir baigi slikti, bet ta vispar ir vainigi pasi cilveki, kas tevi nespej novertet.......mes katrs esam individs, ar savam "divainibam", ipatnibam un vienkarsi raksturu, ja kadam tas nav pienemams, tad nav ko........lai cik ari nebutu zel........viss mainas un attistas, bet nekad nekas nebeidzas....mainat agregatstavokli, situacijas un musu pieredzes uzkratas bagazas apjoms :)
jauku tev vakaru, man jadodas pamacities.....dienas busu gudrs :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

:)
[info]spilvens
2003-02-17 18:52 (saite)
Mosh pavasaris galvaa-taapeec palaidi garaam :))
Nu bet tagad nopietni- es gan domaaju, ka izmainiities ir vajadziigs. Tas ir secinaajums peec tam kad izjuka manas ieprieksheejaas attieciibas, kad mans puisis atrada citu meiteni. Tas protams ljoti saapeeja. Bet es centos saprast kaapeec tas taa notika, nejau taapeec ka vinjsh kaads ljaunais, vai taa meitene maita. Es meeginaaju saprast kur bija manas kjuudas, kas bija tas kas neljaava turpinaaties muusu attieciibaam. Jaa un ieraudziiju daudz ko, atradu daudzas savas kljudas. Tagad jau esmu krietni savaadaaka. Varbuuut tagad peec tik saapigas pieredzes, riikotos daudz savaadaak. Taa kaa es uzvedos nebija labi... Bet tomeer ir bail atkal apdedzinaaties, gribas veel sho to sevii izmainiit(zinu dazhas lietas kas ir jaamaina) citaadi sanaaks kaa ieprieksh...
Ehh, diezgan smags temats.
Labu veiksmi maaciibaas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: :)
[info]bernca
2003-02-18 10:05 (saite)
sapratu gan, kapec palaidu garām.....
tas bija 14 datums pēc 14,00 - es jau biju mājās un gatavojos Tallinai....

kas attiecas uz izmaniīšanos, nedaudz jau taisnība ir, bet pateisība tāda, ka var jau izdomāt visu ko, ka esi izmainījies un ta un šitā, bet redz jau to tik pēc kārtējās kļūdu pieļaušanas vai'citādākās rīcības....
vispār jau man ar ir jāmainās, tikai nezinu gan vai to spēju, vai sanāks..... varu tikai censties, bet ja atkla aizkrīt ciet?.... neko neredz, viss tik skaisti un galu galā vecās kļūdas.....
par manis pieļautajām kļūdām var lasīt manā žurnālā atsauci uz kādu citu žurnālu, kurā pamanīju lielu vairumu........

sliktākais tas, ka es no savām kļūdām nemācos....(kur nu vēl no citu) pats pieļauju vismaz 2 reiz lai tad saprastu, ka kārtīgi jāpiedomā....:))
gan parunāt vēl paspēsim....

P.S. mācībās gāja labi, pat kontroldarbs laikam būs pozitīvs iznācis...:P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: :)
[info]spilvens
2003-02-18 14:25 (saite)
Nu, jaa.
Saruna laikam ne te...
Varbuut vakaraa pie teejas kruuzes-vareesim parunaat ;)
Attaa, liidz vakaram :)
Jauku Tev sho dienu!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?