Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

Lēni tipinot uz pekli @ 02:16 pm

[info]spike:

Tā, kā neesmu pilnīgi drošs par savu nonākšanu elles ugunīs nolēmu šo situāciju nodrošināt papildus ar viltus dievībām.
Tātad kā jau solījos, ka sastādīšu savu olimpa dievu hierarhiju, ko pielūgt. Tad nu brīvdienās mazliet padomājot un apsmadzeņojot un tā tālāk. Es nolēmu, ka šādu secību un kārtību iegūs šādi cilvēki
Zevs - piedodiet un atvainojiet šo lomu viennozīmīgi un neatkāpīgi ieņem neviens cits kā Vans Wilders. Sākotnēji biju iecerējis [info]wilkacis, bet viņam nākamā loma piestāvēja tik daudz reiz labāk!
Poseidons - Nu ko lai es saku, kas varētu būt vēl šis dievs, ja ne [info]wilkacis. Piedod es sākotnēji izskatīju tevi Zeva lomai, bet es atvainojos, ja man ir jādomā par ūdens liešanu un balamutismu. Tu esi šajā ziņā līderis. Piedevām Tu māki gramatiski pareizi liet ūdeni. Vispār jebkurš, kurš pelna iztiku ar runāšanu ik dienā ir ūdens lējējs šādā līmenī ir pelnījis būt Poseidons.
Arejs - kurš gan cits manā pasaulē varētu iemiesot kara dievu, kā neviens cits kā [info]karlowich. Kurš ir visu Latvijas kara zināšanu glabātājs, un slepeni iztirgo militāro varu. Nereti dziedot patriotiskas kara dziesmas un vedot mūs visus kaujā! Ja kāds ir kara dievs tad tas ir viņš.
Apolons - Kurš gan cits varētu ieņemt šo lomu, ja ne [info]snake, kurš ir laika gaitā un nesaudzējot sevi ieguldīs laik un naudu, lai iegūtu grieķu etalona cienīgu augumu un spēku, kas līdzinās tikai un vienīgi dievam. Līdz ar to tikai un vienīgi viņš ir spējīgs ieņemt šo lomu manā olimpa kalnā.
Hermejs - cilvēks, kurš ir pētījis reliģiju un apguvis vairākas mirušas valodas. Protams, tikai un vienīgi tāpēc, lai sazinātos ar mirušajiem un atklātu, kur tad ir īsti Elvis Preslijs, kā arī Morisons! Līdz ar to viņš ir saglabājis savu tiešo telefonu ar mūsdienu dievībām! Tas viennozīmīgi ir [info]art_fatal
Hēfaists - tas viennozīmīgi manā žurnālīgajā pasaulē būs [info]romeo. Mazais viltnieks, kas apceļo visādas ES valstis un kaldina kā no uguns savus dažādos plānus, lai veicinātu visu mūsu labklājības un savējo ar. Varbūt nav tik bieži redzams, bet kā pelēkais kardināls glūn pār mums.
Haritas - man liekas, ka ar saviem ikdienas mīlas pārdzīvojumiem. Emocijām un izteikto ne tik platonisko mīlestību pret kursabiedriem, kā arī mācībām. Šīs sirsnības dievietes kārtā ir cienīga iekāpt [info]demongirl. Piedevām arī faktā , ka tikusi pie jaunas dzīves platības viennozīmīgi ir sirsnība. Par šo faktu kā reiz laikam man jūs ir jāapsveic.
Hēra - tur es ieceļu [info]folg par spīti visam cinismam un raksturam, kas patiesību sakot man liekas,ka ir šīs dievietes cienīgs. Viņā iemiesojas sievišķīgums un attieksme visas tās labākajās iezīmēs un izpausmēs. Līdz ar to man nevar būt pat divu domu, ka varētu būt kāds cits šajā lomā.
Atēna - man liekas, lai gan maz saskarsmes bijis un mazāk pazīšanas, es šajā lomā vēlos iesticēt [info]mafia, kaut kā var just viņā to kara sparu attieksmi un stratēģisko vēlmi pēc izklaides. Kas ,noteikti, pienākot citiem laikiem un apstākļiem, varētu iekrist arī kara laukā un apstākļos.
Afrodīte - he he he nu ko te es lieku [info]blondais_terors ,es domāju ,ka ar savām blondajam matu cirtām un interesi par seriāliem šo godu esi pelnījusi. Tā sacīt, kas tad mūsdienu vīrietim var likties pievilcīgāks, kā meitene, kura arī vēlas pavadīt tik daudz laika pie datora. Piedevām tas ir novērtējums visiem taviem awsomnes punktiem.
Ar nožēlu paziņoju, ka mans olimps arī piedzīvo krīzi un tika samazināts par 2 štatu vietām. Līdz ar to sastādot tikai 10 cilvēku kalnu.
Bet tātad visas skaistās dievības svēti solos jūs pielūgt atlikušo dzīvi izklaidējoties un ziedojot jums augļus un citus labumus. Ziedošu viņus rituālajā apēšanā un izdzeršanā, ko solos veikt ik dienas. Papildus bonusi tiks tiem ,kas atbildēs uz manām lūgšanām.
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: