efix ([info]efix) rakstīja,
Kafiju no riitiem nedzeru, tas pirmkaart.

Otrkaart, komentaari par teemu, ka tur nekas izdariits nav, ir mazliet stulbi, jo juus neesat redzeejushi ne darba uzdevumu, ne PPS. Nesaku, ka es esmu to redzeejis, bet ljoti iespeejams, ka te jau ir iekljauta dalja funkcionalitaates, kas veel buus saistiibaa ar e-paraksta ievieshanu + shajaa summaa bija arii mk.gov.lv atjaunoshana.

Jaa, piekriitu, vietaam nav nostraadaats, lec laukaa kljuudas, un par dizainu var striideeties, bet to taisiija Mediaparks. Rix Tech bija koderi. Imho, te driizaak ir nepastraadaajis kaartiigi IUEMPLS, neiztesteejot aplikaaciju. Saku to taapeec, ka zinu kaa RIX straadaa, kaadi ir posmi, un kas ir jaadara pasuutiitaajam.

Driizaak te jaarunaa par veeleeshanu tuvoshanos un steigu, kas lika sho projektu palaist tautaa pusgatavu. Un nepaskaidrojot izdevumu taami. Kas protams, tautai liek shuumeeties.

Un nee. Es neesmu no RIX, neesmu no EPS. Bet jaa - straadaaju valsts paarvaldee, un esmu straadaajis/straadaaju veeljoprojaam citu projektu sakaraa ar RIX.

Un nav jau taa, ka izredzeetie var radiit - neviens neliedz iespeeju dibinaat uznjeemumu, iesniegt piedaavaajumu, vinneet konkursu. Pats galvenais ir lljoti preciizi uzrakstiit piedaavaajumu atbilstoshi nolikumam ar peec iespeejas mazaak kljuudaam, kas liegtu iespeeju piedaavaajumam pabuut veerteeshanaa.

Un veel man patiik taa runaashana - to jau var pa tuukstoti uztaisiit, to jau var pa tik un tik. Heh. A kur garantijas? :) Saproti, ja pasuutiitaajs pasaka - vajag tad un tad, tad uznjeemeejs to arii izdara tad un tad. A taads studentinjsh pa 5k taisot shaadu projektu viens pats var kaadaa briidii nepavilkt :)

EOF. jeb dazhi mani santiimi shajaa lietaa.

P.S. nekaadu personiigo labumu no shaa projekta ieguvis noteikti neesmi:)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?