solvix ([info]solvix) rakstīja,
@ 2005-12-31 00:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
taaks paarnaacu maajaas no pasaakuma kuraa bija paredzeets kaut kaads ugunosanas pasaakums...beigaas bija taa ka ar māsu ieradāmies...visas džuses vakarkleitaas un dzeki uzvalkos....baarmes pasniedza balzaamu ar upenu sulu(karstu). ..galds bija uztaisits taka uz kaazaam...dikten garsiigi:)))...un vis labaakais baars bija atveerst visiem :)...man pat kaarumins no talantu ageentuuras kokteiki sajauca:))
veel bija iespeeja aiziet pie ziilnieces:)-bija taisniiba...teica to pasu ko teiksusas citas-un to visu reguleeja un pieskatiija 2 dzekini mūku tērpos(sarkanos)...kopumā pasākums bija baigi labs...tagad seezu maajaas un svinu savu tuvojosos vaarda dienu..ja godiigi tad riit dikten gribetos uz kalnu bet laikam japaciiesas:(...kas leeni naak tas labi naak


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]guceens
2005-12-31 01:28 (saite)
njaaa... kas ta tad bija par pasaakumu ritiigi?????? kaa saucaas, kur notika? izklausaas ritiigi labi....

jaa, riiit pusdevinnos izbraukshana uz kalnu! :) mans pienaakums shoreiz ir teejas uztaisiishanas nemsanai liidz...:) soma ar paargeerbjamaam sausaam bikseem jau gatava + pase + nauda..;)

man liekas, ka riit buuus taa diena, kad beidzot sapratiishu - man tas snowbords tiesaam patiik vai tik taa liekas....:) un lielisks vecaa gada riiits! :)

zheel, ka nebuusi... taa iet, ka tik daudz teereejaas! :) ok es aaxtos! nenem mani nopietni!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]solvix
2005-12-31 13:57 (saite)
pasaakuma apraksts bija aicinam juus baudiit uguns radiito maakslu svecu un laapu liesmu pildiitajaa uguns templii,dekorativajaas maakslas un dizaina muzejaa....liidz beigaam nepalikaam taka iisti nezinu,kas tur iisti peec tam notika,varbuut viss sovs tika pataupiit uz beigaam

cerams,ka tiksi skaidriibaa ar snovosanu,lai vareetu arii man kadu reizi veel atbraukt soziem liidzi:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2005-12-31 14:47 (saite)
oo jaa tiku galaa..un kaa veel! :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mankijs
2005-12-31 16:11 (saite)
Arī man ritīgi iepatikās snowošanas štelle!!! Tā ka drīz jau nioteikti braukšu kautkur! Un jūs abas tik pamēģiniet nebraukt līdzi! :) 2007. gadu sagaidīsim uz kalna! Laicīgi norezervēsim mājiņu! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]solvix
2006-01-01 13:38 (saite)
nu tad jau labi...tureesu tevi pie vaarda!Pau juno gadu jau jaasaak domaat peec jaaniem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?