anta ([info]softdb) rakstīja,
@ 2009-06-20 04:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:relaxed

2009. gada 19. jūnijs, izlaidums.
Nesen, ja atmiņa mani neviļ - 3dien -, man likās, ka diena ir gara. Nekā, vot TGD gan ŠITĀ diena bija gara. xD
22 stundas, kas iesākās ar pusjelgavas apbraukāšanu nelielai rīta rosmei, turpinājās ar sēdēšanu pie kompja, garum garu dušu, čakarēšanos ar matiem, Edmja sagaidīšanu ar supersmuko rozīti, ielīšanu kleitā un beidzot ieraudzīšanu, kā viss kopā izskatās, vēl garum garāko izlaidumu, iešanu mājās, vakariņām, braukšanu uz balli, kas bija viens liels fail, braukšanu atpakaļ, pārģērbšanos un braukšanu 40 minūtes tumsā ar ātrumu virs 110 km/h. Galu galā nonācu Aucē, kur bija gan enerdžī dzeršana, gan valsis pie Vecauces pils un mini-saruna ar mentiem, gan arī tikšana nelielā private pasēdēšanā ar foršiem cilvēkiem, pat ja 2/3 no viņiem es redzēju pirmoreiz mūžā un gandrīz visi bija vecāki par 20 gadiem. Forši tiešām bija. Un sirsnīgas atvadas. And then finally, brauciens mājās nenormāli skaistajā rītausmā, kad 130 km/h šķiet kā 60. Ir labi.

Gara diena. Forša diena. Mans izlaidums. Zeķubikses nesaplīsa, mati forši, puķes dabūju, gandrīz saraudinājos, valsi nodejoju, iedzēru un apsveikumus saņēmu, paskūsptījos ar mazliet. Kas gan vēl ir vajadzīgs izlaidumam?
Gulēt? Jā, laikam jāiet, ja negribu atrubīties drīz. :D

Ps. Heh, tā prezidenta padarīšana super sanāca, tiešām. ^^ Nodod lielu paldies par pozitīvām emōcijām! ^^ Jā, un centīšos nepievilt. (wazntmī)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?