anta ([info]softdb) rakstīja,
@ 2009-04-13 19:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:shuffle [Billy Idol - White Wedding]

Šovakar ir pārāk jauks vakars strādāšanai. Daudz patīkamāk ir sēdēt uz palodzes, klausīties mūziku un pa ilgiem laikiem uzsmēķēt. Tur, lejā, pagalmā pirms brīža pat bija tīri jautra ainiņa ar trim suņiem [pareizāk sakot, kucīte un divi, kas plēsās par viņu visu laiku]. Es esmu normāla, no worry, jo nenoliedzami tas ir interesantāk par wnk zāles pleķi un pagalmu tam apkārt. Nu jā, un tā es joprojām daru visu ko, tikai ne to, ko vajag. Kvēsture pagaidīs. Gan paspēšu. Tikai ap 9iem gan būtu jāsāk, jo nogulēt rītdienu būtu nejēdzīgākais iespējamais variants - nu un tāpēc būtu jāiet gulēt laicīgi.


Mamma bija nopirkusi to jauno, kruto matu balinātāju, ko pa TV reklamē. Pēc viņas matu apstrādes palika vairāk kā puse maisījuma. Lōģisks jautājums - ko darīt ar atlikušo? Piedāvās man. Pēc īsas telefōniskas apspriešanās nolēmu piekrist pāris šķipsnu izbalināšanai, bet pašā pēdējā brīdī noraustījos. Man patīk, kā mani mati izskatās tgd. Vēlāk padomāju mazliet un sapratu, ka pat rudākus negribas [ko patiesībā gribēju darīt šovakar]. Life goes on bez pārmaiņām.

Tāpat es šon pamanījos arī vēlreiz aizpildīt veco labo face.lv persōnības testu. Woohoo - atkal esmu Guru un dzeru visu, kas deg un pīpēju visu, kas dūmo. Kūl.

Vpročem, turpinu vilkt laiku, darot lietas offtopikā. Jāaiziet pēc tējas. 


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?