anta ([info]softdb) rakstīja,
Oi, nē, man te īrētajā dzīvoklī tādu ekstru kā kombains ne tuvu nav :D Četrus apelsīnus un ledusskapī mētājušos citrōnu nomizoju, sagriezu ripās, sametu kastrolī, uzbēru cukuru [šeit un vārīšanās laikā kopā pieliku kādus 100-150 g laikam]. Ļāvu mazliet pastāvēt, uzliku vārīties ūdeni ar citrōnu miziņām [bez baltās daļas]. Pa to laiku uzliku pašu kastroli arī jau sildīties, vēlāk pielēju klāt miziņu novārījumu kādu 300 ml apmērā un vārīju visu, pa laikam maisot, kaut kur vairāk kā divas stundas, kamēr apnika. Beigās arī bez blenderēšanas sanāca tīri viendabīga konsistnce ar gabaliņiem. ^^


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?