anta ([info]softdb) rakstīja,
@ 2011-03-18 16:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:LMK tiešraide

 Vispār trešdienas krekli bija  ļoti forši pat ar visu to, ka gāju viena un nesatiku nevienu pazīstamu.. Izņemot Lielo burtu + cieņu pelnījušo džeku, kas tajā cetrutdienā palīdzēja mani dabūt uz mājām. Smieklīgi bija, kā viņš mani uzlūdza, pajautāja, vai atceros viņu, un tad klusējot un smīnot gandrīz veselu dziesmu ļāva manām smadzenēm kūpēt, jo toreiz no viņa tikai aptuveni jaku un matu krāsu atcerējos, kur nu vēl seju. Sāku jau domāt, vai tas nevarētu draugs no bērnudārza [:D], kad viņš beidzot pateica priekšā norādi uz Pulkvedi. Tajā brīdī man bija sajūsmas pilns spiedziens "āāāā, [Vārds]!!" un tikpat sajūsmas pilns apskāviens, kam mežonīgā tempā sekoja pateicības vārdi, mijoties ar atvainošanos par visām iespējamajām sagādātajām šausmām. Bet viņš arī bija vienīgais kaut cik zināmais. 
 Tā kā braucu ar pašu pēdējo tramvaju pāri tiltam, rindā sanāca stāvēt nepilnu stundu. Pa to laiku vispār brīžiem sevi nepazinu, jo brīvi iesaistījos apkārtesošās sarunās un uz beigām sāku runāt ar tikai vienu džeku. Ar viņu vakara gaitā arī divreiz dejoju un... goda vārds, neatceros, kad pēdējoreiz vai vispār kādreiz kreklos pirmā skūpsta laikā pazustu mūzika un cilvēki apkārt. Kreklu tradīcijās, protams, atgriežoties no wc, mani uzlūdza cits, un pa to laiku viņi aizdevās prom. Mani tā arī nesanāca neatrast, lai atvadītos. Labi, ka zināju viņa vārdu+augstskolu, jo citādi iekš dr.lv neatrastu un tā arī viss pazustu - viņam iespēju atrast mani nebija. Lai nu kā, redzēs. Pamēģināt jau var, a to par K man galīgi nekas nav skaidrs.
 Bet pēc krekliem vakar no cita dabūju arī ielūgumu uz sālsmaizi Ķīpsalā. Teica, ka esot pusotrs litrs absinta. Noraustījos, bail pat domāt, kas būtu bijis, ja būtu aizgājusi, heh
 Visā visumā, vakars lielisks. Aizgāju pēc četriem, jo galīgi vairs negribējās dejot, bet sēdēt tāpat nesanāktu. Izdomāju sagaidīt tramvaju, jo tikai kāda pusstunda palikusi bija, bet ietaupījums ir ~Ls2,30. Izmetu līkumu līdz McDonalds, atmetu kafijai ar roku rindas dēļ un turpināju mest līkumu pa Vecrīgu, kā rezultātā tieši nokavēju pirmo tramvaju. :D Vakarā no mājām arī tā čammājos, ka dabūju puskvartālu skriet un ierados pieturā līdz ar savu transportu. Mērfijs, protams, parūpējās, lai sarkanās gaismas dēļ tramvajam pieturā nāktos stāvēt pietiekami ilgu laiku, lai es viņu mazliet nolamātu. Taču no rīta desmit minūtes līdz nākamajam reisam es sēdēju pieturā un lasīju tāsdienas Телеграф, kas, spriežot pēc abonenta uzlīmes, bija vai nu nočiepts vai arī izmests no netālu esošās Sumo kafejnīcas. Stilīgi tā piecos no rīta Daugavas krastā biezajiem cimdiem rokās un inteliģentu sejas izteiksmi lasīt avīzi, ne?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?