anta ([info]softdb) rakstīja,
@ 2010-10-29 08:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:EHR

 Rīts sākas ar pasmiešanos par sevi. Vakar cītīgi rēķināju matemātiku līdz tai stadijai, kad viss jau kļūst visnotaļ skaidrs. Mierīgu sirdi liekos gulēt, mierīgi no rīta pamostos un eju uz skolu pārrakstīt matemātikas k/d, kurā dabūju neieskaitītu. No viņas vārdiem biju sapratusi, ka kļūdu labojuma uzrakstīšana un iesniegšana nozīmē atļauju pārrakstīt darbu. Nu vismaz tas ko viņa teica, bija šiem ļoti līdzīgi vārdi. Acīmredzot, man tobrīd bija uznācis kāds saprāta gļuks. Lai vai kā, tātad, aizeju uz skolu, apsēžos pirmajā rindā pie paša  pasniedzējas galda, jo pārējās bija aizņemtas, izvelku savu formulu lapu un sēžu laimīga. Šajā brīdī seko dialōgs -

 <<  pasniedzēja: Jums vai tad vajag pārrakstīt?
       es: [pārliecinātā balsī] Jā. [klusi un jautājoši] ...Nē..?
       pasniedzēja: Nē, jūs taču kļūdu labojumu uzrakstījāt. Es vēl vakar pabrīnījos, kad jūs jautājāt [kurā auditōrijā ir pārrakstīšana].
       es: Ē, ok. xD   >>

Savācu mantas un smiedamās gāju ārā no auditōrijas. Vēl gabaliņu pa ceļam uz mājām smējos. Bet, oh dear, tad es sapratu, ka tas nozīmē, ka viņa mani atpazīst pēc izskata. Esmu vienu rezi pie tāfeles bijusi, izsaukta pēc vārda, un vakar nokavēju lekcijas, kā rezultātā vajadzēja iet pie viņas, lai izlabo svītriņu apmeklējumu lapā. Tie ir  bijuši vienīgie gadījumi, kad atklājās mana identitāte. C'mon, viņai ir tik daudz studentu - viņa arī spēj visus atcerēties, pie tam arī atceroties, ko un cik labi katrs ir rakstījis? Īstenībā apbrīnojami, kad pasniedzēji atceras vārdus, ja vien lekcijās nesauc visus vārdos kā angļu valodā, piemēram. 

 Ps. Ak dievs, mums skolā ir tāāāda pirts. Seriously, sajūta ir, kā atgriežoties vasarā, īpaši uzreiz pēc ienākšanas no āra. Žēl, ka neesmu karstuma piekritēja.

 Un es tikko vairākas sekundes mēģināju nopūst no ekrāna kursōru. Viņš bija nobraucis līdz pašai apakšai tā, ka tikai pats augšējais galiņš redzams, un sācis kustēties, ko arī piefiksēju ar perifēro redzi un noturēju par kādu gruzi. Lol.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]psiho_analitike
2010-10-29 19:56 (saite)
nereaali labs ieraksts :D:D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?