anta ([info]softdb) rakstīja,
@ 2010-06-29 09:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Radio 101

 Heh, lielā baltā aploksne no LLU man šorīt bija pamatīgs šoks, līdz apgriezu to otrādi un izlasīju, ka tā ir no programmēšanas kursiem. Sertifikāts par pirmā ievadkursa noklausīšanos. Nu ko, pēc klusuma visu jūnija mēnesi man jau nemaz nelikās, ka viņi šito lietu pabeigs, jo ne paziņojuma par beigām bija, ne kā, vienkārši - nekas.
 Damn, un tagad tētis tā safanojies par to sertifikātu, ka grib, lai es to ņemu līdzi šodien, kad braukšu pieteikties konkursam uz to dzelzceļa universitāti Krievijā. Pieteikšos, lai jau miers. Bet nu tā safanošanās ir tāda, ka, par spīti tam, ka nolikumā smuki uzrakstīts, kādiem papīriem jābūt līdzi, viņam šķiet, ka man jāņem līdzi šitais sertifikāts un jābāž viņiem sejā. Lieki piebilst, ka ne CV, ne kādus additional dokumentus nevajag, tikai aizpildītu anketu un vidējās izglītības dokumentus. Kamōn, kā viņš iedomājas, ka es to sertifikātu diez kaut kur pa vidu iebāzīšu? Eh, es nemāku būt savaldīga, kad tētis šitā murgot sāk.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]psiho_analitike
2010-06-29 12:30 (saite)
dzelzceļa universitāte?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]softdb
2010-06-29 20:30 (saite)
Jup, Sanktpēterburgā viena kruta ir. Un dzelzceļš tāpēc, ka vecāki un puse vecvecāku dažādās dzelzceļa struktūrās strādā[/-ja], ja tu tādā kontekstā jautā. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?