anta ([info]softdb) rakstīja,
@ 2010-04-17 20:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
 Kādu laiciņu ilgusi sarakste beidzot pārgāja nākamajā līmenī, kaut arī tikušies mēs jau bijām. Prieks, ka šis pirmais randiņš jeb normālā valodā vienkārši kopīga izbraukšanās ar riteni man izdevās tīri veiksmīgi. Vienmēr pēc visām tikšanās reizēm ar džekiem analizēju, savelku kopsavilkumu, atrodu lietas, par ko sevi morāli iepļaukāt, respektīvi, ko nevajadzēja darīt utt. utjp. Nu tad lūk, šoreiz man laikam nav nekā tāda globāla, ko pārmest sev. Way to go, girl. Sāku sev patikt. Un viņš man arī.
 Starp citu, tik sasodīti dīvaini šķiet satikties normāli, pat ja nekas no šitā nesanāks. Parasti no sākuma ir kāds tusiņš, vismaz skūpstīšanās un pēc tam tikai pēc kāda laika tikšanās divatā. Man ir pagalam izčakarēta izpratne par attiecību uzsākšanu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]psiho_analitike
2010-04-17 22:42 (saite)
kas tas ir par puisi? :) pastāsti :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]softdb
2010-04-17 23:05 (saite)
Šoreiz tiešām nekā interesanta :D Iepazināmies vienā kulturālā dz/d pasākumā, tad viņš mani draugos sameklēja, pasarakstījāmies un tā..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]psiho_analitike
2010-04-17 23:12 (saite)
nu bet forši, vismaz kaut kas savādāks :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]softdb
2010-04-17 23:18 (saite)
Aha, lēns un tikumīgs... :) Nē nu sūdzēties nevaru, tikai visu laiku jāatgādina sev, ka šitais nav kā parasti, jātur sevi grožos :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]psiho_analitike
2010-04-17 23:35 (saite)
bet zini, vispār tas ir tik romantiski... :) vēl skaistāk būtu, ja intenernets nebūtu un jūs viens otram sūtītu pašrakstītas vēstules pa pastu, mm :)
bet viņš vispār ir Tavā gaumē?:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]softdb
2010-04-17 23:56 (saite)
Var jau būt, ka būtu skaistāk, bet es labāk izvēlos 21. gadsimtu :D Nemācētu īsti tādas vēstules rakstīt enīvei. Un esmu pārāk nepacietīga priekš tādiem pasākumiem. Bet nu agrākos laikos romantikas bija vairāk, tas tiesa :)

Ideāls gluži nav, bet labs. Man ir svarīgi tas, vai jūtos brīvi kāda sabiedrībā, tā kā parasti esmu noslēgta un mazrunīga, un jāsaka, ka ar viņu jūtos tiešām labi. Var jau būt, ka tas ir tikai tāpēc, ka sen nevienu neesmu satikusi, bet nu.. Jo vairāk iepazīstu, jo pozitīvāk izskatās ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?