anta ([info]softdb) rakstīja,
@ 2010-04-08 06:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
 Trešo nakti pēc kārtas esmu pavadījusi, skatoties Gossip Girl. Hell, lai arī cik mazohistiska šāda nodarbe nebūtu [morāli, ne fiziski], šovakar plānoju turpināt to darīt. Mazliet, jo piektdien ir agrās lekcijas, bet nu enīvei. Un neskatoties uz to, cik ļoti gribētos ko tādu savā dzīvē - tāpēc jau tas ir tik mazohistiski, skatīties un kinda apskaust.. Gribētos visu, jebko, bet kaut ko, jo šobrīd tajā nav nekā. Varētu atrast kādu putekļainu, zirnekļtīktiem aizaugušu stūrīti, nolīst tajā, saritināties kamoliņā un gulēt ilgi, ilgi... un sajūta būtu tāda pati, kāda tā ir šobrīd. Man izmisīgi vajag krāsas, piedzīvojumus, emocijas, cilvēkus... Un skatoties GG, nespēju nedomāt par to visu. Cik ļoti man patīk bužināt matus, piemēram. Džekam, ne sev, protams. Argh, ir tik sasodīti daudz visa kā, ko es gribētu, bet vēl vairāk - kā man sasodīti pietrūkst.
 Un man laikam vairs nav spēka/gribēšanas to visu meklēt. Pārāk ilgi nav bijis nekā. Vai pārmaiņas pēc kaut kas nevarētu notikt? Vienkārši notikt? Bez manas līdzdalības, plānošanas, darīšanas, cenšanās? Es gribu būt vāja. Es gribu padoties. Es to nedarīšu, bet es to gribu.

 Ja lidojums pie Edmja un sekojošās desmit dienas neatgriezīs manī dzīvesprieku kaut uz kādu laiku, tad ir tikai viena lieta, kas to varētu izdarīt [un šī iespēja ir praktiski neiespējama].




(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?