anta ([info]softdb) rakstīja,
@ 2009-10-27 17:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Sunrise Avenue - My Girl Is Mine

Lasu komentus par jauno Eklērdžeku un nesaprotu - cilvēki tiešām var būt tik aprobežoti? Nu uzkāpa džeks, whatever, visas tās dienestu masas tak viņš nesauca. Paši atspērās, nobloķēja satiksmi un tagad visi čīkst, ka džeks vainīgs. Smieklīgi radījumi tie cilvēki var būt. Lai arī kā akcija tā tagad nav, rēķinu piestādīs oi, oi, oi, cik lielāku, ar meteorītu* salīdzinot - centru tak paralizēja. Dienesti mums te Latvijā īsti racionāli domājoši nav.
Vot tikai interesanti - kas tas tagad galu galā izrādīsies un kas vēl būs. Nebrīnītos, ja rīt, teiksim, pa Pāvilostu pastaigātos zilonis, lol. :D

Vsp nabadziņš, ja viņš joprojām tur sēž. Auksti, līst laikam arī, viens pats tumsā.. Brr. Vajadzētu viņam kafiju un eklērus paprasīt.

* Starp citu, par meteorītu runājot. Esmu vienā rus fōrumā, un tur šon jau bija jociņš par Latvijas meteorītu. Kruta, tātad toč atpazīstamība laba. :D

Upd. Lai gan īstenībā es te padomāju, un sapratu, ka laikam jā, nevar laist mašīnas un gājējus. Ja nu uzkrīt virsū..? Aij, whatever.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?