Trīs brīvas dienas bez interneta un bez saņemtiem zvaniem
Izgaismojumi (highlights)
Diena No.1DobeleCelties 4:00 rullē, jo saullēkts ir daudz retāka parādība nekā saulriets. Tīri subjektīvi protams. Jasmīnu tēja pieturā "Mežsargi". Novērojums - ja termosā ir bijusi kafija, tad tur ilgi būs kafija. A ķiršu nebija vairāk kā citur.RīgaSavākti papildspēki, tipiskās brokastis StatoilāViesīteApskatīts 2.4L AUDI motors no iekšpuses. Detaļas dalītas divās kaudzēs - interesantais un nevajadzīgais. Izrādās, katrai sastāvdaļai ir iegravēta ražotājvalsts un AUDI logo (un dažām vēl klāt arī VW logo). Kopumā piecas valstis - Vācija, Francija, Spānija, Austrija, Japāna.RikmaņiIztīrīts pagrabs. Šķiet, tonna zemes pārmesta pāri 2m malai. Lietot spaini, kuru kāds uzvelk augšā, nekačā karmu. Iekarota lapegle par 3/5, nākamreiz vajadzētu par 4/5. Aiznākamreiz vajadzētu pārlekt no vienas uz otru. Viss būtu daudz vienkāršāk, ja man nebūtu bail no augstuma.ĶekavaBeidzot noskatīta filma El Laberinto del fauno.Diena No.2RīgaPēc gastronomijas žurnālu pāršķirstīšanas ir uznākusi iedvesma, kura viennozīmīgi jāizmanto. Iegādātās atslēgas sastāvdaļas
- Rikota
- Filadelfija
- Svaigi gurķi
- Tuncis
- Krabju nūjiņas
- Avokado
- Mango
- Lavašs
- Apelsīni
IkšķileGastronomiskas improvizācijas. Hīts - gurķus un avokado smalki sagriezt, sajaukt ar rikotu un iepildīt lavašā. Svaigums vienkārši uzsprāgst mutē. Globālais ieguvums - iemācījos ēst un novērtēt avokado. Saldā miegā nogulētas 15 stundas (laikam bija iekrājies parāds).Diena No.3.ĶekavaNotīrīts balkons. Vakariņās biezpiens divos veidos. (1) Ar lociņiem, dillēm, saldo krējumi. (2) Putots ar saldētām meža avenēm un saldo krējumu. Kopā 200ml saldā krējuma (35%). Pēc tam fiziska slodze, lai to visu pārvērstu siltumā.