mausoons ([info]mausoons) rakstīja,
Naudu aizdot tikai ar notaara klaatbuutni, veelams ar procentiem un preciiziem atdoshanas terminjiem. Kaapeec? Staastu burviigaako no man zinaamajaam situaacijaam. Aizdeva mana drushka dzhekam naudu dziivoklja pirmajai iemaksai. Dzheks dziivoja pie vinjas, saaka taisiit kaut kaadu mistisko remontu, prasiija tam visam naudu, nemaksaaja neko no reekjiniem, naudu nedeva, pirka krutos mobilos, bembjus un sazinko veel. Drushka aizgaaja no darba un iekraajumu nebija, paraadi kraajaas, vinjsh naudu nedeva. Tad vinja vinju izsvieda, izfigureeja un naudu vinjsh beigaas atdeva, atskaitot kaut kaadus tur remonta izdevumus un kapeikas, kuras bija devis. Tad uzradaas dzheka bijusii beibe ar jautaajumu- a kaa Tu no vinja to naudu atguvi? Vinjsh man jau gadiem paraadaa.
Otrs staasts, dzheks panjem dziivokli uz sava vaarda un vienojaas, ka vinjsh maksaas krediitu, beibe reekjinus, izshkjiraas, dzhekam paliek dziivoklis, beibe var uzkarinaat savus elektriibas reekjinus ieksh tualetes. Nee, nee, naudai te nav vietas!!!!!!
Smadzenes ir daudziem, taapat daudziem ir visaadas briinishkjiigas smacinjas un loceklis pareizajaa izmeeraa, kaa arii roku un mutes esamiiba.
Un ja negrib couple, tad, sorre, vairs nav jeegas. Ko tas dos? Reizi nedeeljaa vakarinjas un kniebiens? Un arii tikai tad, ka ex nebuus izdomaajusi, ka nupataas jaaskrien pie vinjas un jaaglaabj kanaarijputninji!
FUJ!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?