Marts 12., 2010
Comments:
Kā ar tām bietēm ir - zupa arī der, vai jābūt svaigai sulai? Man vienīgais, kas no bietēm garšo ir zupa, pārējo varu ieēst tikai ar ļoooti lielu piespiešanos.
| From: | nova |
Date: | 12. Marts 2010 - 15:35 |
---|
| | | (Link) |
|
patiesībā ne nieka no tām bietēm dzelzs neuzsūcas, nu i kas, ka augsts saturs, par to jau sen bija zināms. no barības vislabāk cilvēka organismā asimilējas "gaļas" dzelzs, bet tikpat labi vari rīt medus-valriekstu-aprikožu maisījumu/ var jau dzert arī to šķidro Hema.. hema.. nu to šķidro preparātu ampulās, tas arī ir riktīgs dzelzs sprādziens rumpī:) IMO, tā Tava "čopra" ir analohs augstāk minētajam medus maisījumam, tikai krietni lētāk sanāk, pa ēdamkarotei katru dienu
| From: | nova |
Date: | 12. Marts 2010 - 15:36 |
---|
| | | (Link) |
|
ar to "čopra" es domāju to ajūrvēdisko zapti, ko minēji :)
Man godīgi sakot gribas ātrāk dabūt uz strīpas, jo nav nekāda prieka iet katru mēnesi uz analīzēm, tāpēc esmu noskaņota, ka laikam jāpievēršas atkal ajūrvēdas zaptei. To man starp citu pirms n gadiem ģimenes daktere ieteica, kā priekšpēdējo variantu pirms špricēšanas, jo no tabletēm man bija slikta dūša un nekāda labuma.
| From: | nova |
Date: | 12. Marts 2010 - 15:59 |
---|
| | | (Link) |
|
nu ja:) es jau arī saku, ka "ajūrvēdiskā zapte" no aprikozēm, medus, riekstiem un vēl šā tā ir labākais:) bet, protams, ka pērc, tas ir vienkāršāk nekā pašam ņemties ar smalcināšanu un maisīšanu.
Nezinu, kā es lasīju, bet pirms tam sapratu, ka tu tieši labāk iesaki to medu nevis ajūrvēdas zapti. Pilnīgi ačgārni izlasīju :) |
|
|
|
Sviesta Ciba |