Marts 12., 2010


[info]nova15:59
nu ja:) es jau arī saku, ka "ajūrvēdiskā zapte" no aprikozēm, medus, riekstiem un vēl šā tā ir labākais:) bet, protams, ka pērc, tas ir vienkāršāk nekā pašam ņemties ar smalcināšanu un maisīšanu.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
smaidi - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba