Marts 12., 2010
nova
15:59
nu ja:) es jau arī saku, ka "ajūrvēdiskā zapte" no aprikozēm, medus, riekstiem un vēl šā tā ir labākais:) bet, protams, ka pērc, tas ir vienkāršāk nekā pašam ņemties ar smalcināšanu un maisīšanu.
Read Comments
Reply
No:
( )
Anonīms
- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Sviesta Ciba user
Lietotājvārds:
Parole:
Iežurnalēties ar'?
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
Neformatēt automātiski:
Ziņa:
Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
smaidi - Komentāri
>
Jaunākais
>
Arhivētais
>
Draugi
>
Par sevi
Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz
>
Go to Top
Sviesta Ciba