Decembris 28., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:39
SPA pasākums kopā ar MV ir pavadīts. Sākumā bija neliels satraukums, jo mūsu rezervācija (kurai bija atnācis apstiprinājums) neuzrādījās rezervācijas sistēmā, kā arī nebija īsti skaidrības par iekļautajiem/papildus pakalpojumiem. Bet, pēc kādu 20 min nīkšanas pie letes, izrādījās, ka viss ir kārtībā un devāmies uz savu numuriņu 7. stāvā ar skatu uz jūru. Kā jau viesnīcai ar stāžu, šis tas bija apbrudžāts, bet istaba ļoti plaša, mēbeles ļoti labas, gulta milzīga (tur ne tikai divatā, bet četratā var mierīgi sagulēt) un skats pa logu absolūti burvīgs. Kamēr vēl drusku gaisma, izgājām gar jūru un uz 17:00 devāmies uz SPA.

SPA reģistratūras meitene Guna gan bija visai nelaipna, bet meistarēm visa informācija bija zināma un viņas bija ļoti jaukas. Kaut arī abi gājām uz vienu un to pašu procedūru, katrs meistars izrādās dara stipri savādāk. Mana karsto akmeņu masāža bija vairāk ar ezotērisku piesitienu, meistare Svetlana vispirms iepazinās, izjautāja mani par veselību (tai skaitā alerģijām) un pēc tam, kad es jau biju noguldīta, basām kājām noskaitīja lūgšanu un ieskandināja dīvainu zvanu. Visa procedūra bija vairāk balstīta uz punktiem (visspēcīgākā sajūta bija pašā sākumā, kad viņa uzlika man vienu roku uz galvas, otru uz dibena un viegli uzspiežot paturēja) un līganām kustībām. Ar akmeņiem izmasēja ne tikai muguru, bet arī rokas un kājas. Un tad uz pašām beigām uzklāja masku un ietina kājas. Es laikam drusku par ātru piecēlos, tāpēc dabūju mīkstas kājas un nācās atsēsties un atjēgties :) Svetlana atnesa man glāzi ar ūdeni, kas bija manā mūžā garšīgākais siltais ūdens (normāli man silts ūdens ir "fui pē"). MV jau dzēra tēju un gaidīja mani tējas istabā ar viegli apgarotu skatu : ). Viņa meistare Margita (vai Margarita) par veselību nebija neko jautājusi, toties bija paskaidrojusi visas procedūras un masējusi savādāk - vairāk tieši masējot nevis uzspiežot uz noteiktiem punktiem. Īsi sakot, mums abiem riktīgi patika un labprāt kādreiz izmēģinātu pilnās procedūras (šī bija vairāk tāda kā iepazīstināšana ar to, kas ir kas).

Vakariņas izvēlējāmies ieturēt restorānā Caviar Club un esmu pilnīgi pārliecināta, ka nedēļas nogalē tā ir pareizā izvēle, jo tur ir dzīvā mūzika (grupa "Jusstones"). Atmosfēra bija vienkārši ideāla - balti saklāti galdi, uz galdiem glāzes un aizdegtas sveces un skan Noras Jones dziesmas perfektā izpildījumā. Arī ēdiens bija lielisks - ķirbju zupa ar grauzdētām sēkliņām nebija ne par sāļu ne salkanu, laša fileja ar sarkano ikru mērci bija tāda, ka mēli norīt un krēms brulē saldajā arī bija labs, tikai man jau vairs īsti nelīda iekšā :D Par visu šo un vēl glāzi baltvīna jāmaksā bija 19.00 Ls. MV paņēma brieža gaļu ar ābolu un marinētu biešu kārtojumu (interesanta un super garda kombinācija) un negāzētu ūdeni, saldajā zemeņu, rabarberu, ķiršu zupu ar biezpiena tornīti un tas kopā maksāja 21.00 Ls. Katram no mums bija arī karstvīna talons, bet tos neizmantojām. Nesteidzīgi vakariņojot un baudot mūziku pavadījām restorānā gandrīz divas stundas, pēc kurām devāmies pie miera.

Šodien no rīta pamodāmies un pa logu noskatījāmies saullēktu, izpeldējāmies jūras ūdens baseinā (ar ūdenskrituma masāžu) un relaksējāmies sāls istabā. Neliels pārpratums sanāca ar netikšanu istabā pēc 12:00, bet to ātri atrisināja apkopēja (kura gan mums nepaparasīja nekādus dokumentus, tā ka principā mūsu istabā ar viņas palīdzību varēja iekļūt jebkurš :) Pēc izrakstīšanās vēl izstaigājāmies gar jūru, pa Jomas ielu un pa Jūras ielu un devāmies atpakaļ uz Rīgu ar domu, ka kādreiz šādu pasākumu varētu atkārtot.

Un Rīgā esmu veiksmīgi tikusi pie savas kleitas neko pat nepiemaksājot par rāvējslēdzēju un citām detaļām.

(3 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]klemans
Date:28. Decembris 2008 - 16:18
(Link)
Šodien no rīta pamodāmies un pa logu noskatījāmies saulrietu (c)
hmzz... no rīta redzams saulriets?!
[User Picture]
From:[info]smille
Date:28. Decembris 2008 - 16:19

izlabots!

(Link)
saulriets ir biežāk tāpēc pirksti paši uzraksta :)
[User Picture]
From:[info]nastja
Date:28. Decembris 2008 - 19:52
(Link)
skaists gan apraksts :)
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba