Decembris 8., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
23:21
Ciemiņi ir riktīgi forša lieta - punčabērns gaidāms janvārī un RIMI akcijas vīns SAURUS malbec 2005. gads ir riktīgi labs.
Jaunais siera nazis ir izcils, cieto sieru griež kā sviestu! pats siers vēl palika pāri, bet maizi visu noēdam (iesākumā iesmēja ka ciemiņiem maizi barosim, bet pēc tam dikti slavēja).
darbadiena arī bija samēra laba, pie viena no projektiem neizedevās pieķerties, bet pastrādās labi. dzīve ir skaista un es jauna un saderināta.

(4 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ld
Date:8. Decembris 2008 - 23:27
(Link)
labs peedejais teikums
[User Picture]
From:[info]smille
Date:8. Decembris 2008 - 23:48
(Link)
sākumā gribēju rakstīt "neprecēta", bet izlaboju
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:8. Decembris 2008 - 23:31
(Link)
Vai, bet man pēc maniem ciemiņiem bija sajūta, ka nav gan forši, kad ciemiņi. Man labāk pašai patīk par ciemiņu būt :) Un tur mani neuztrauc sveči bardaki, es arī piesakos viskaut ko palīdzēt izdarīt. Man neviens nekad nepiesakās. Pati cepu, vāru & tīru...
[User Picture]
From:[info]smille
Date:8. Decembris 2008 - 23:47
(Link)
es izgāju no darba 17:50, pēc 10 min biju veikalā, pa kādām 15 min sapirku sierus un vīnu, MV man atbrauca pakaļ un vēl pēc 15 min jau bijām mājās. Viens nomazgāja traukus, otrs novāca māju un izmazgāja, kamēr sagrieza sierus bija jau 19:30 un ciemiņi bija klāt. Nebija ilgas gatavošanās, viss bija ātri un forši : )
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba