Maijs 28., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:05

(5 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]str
Date:28. Maijs 2008 - 14:26
(Link)
Siers "Holandes" 300 g
Sviests 300 g
"Vegeta" 1 tējk.
Ķimenes 1 tējk.
vai
Sarkanā paprika, malta tējk. gals
Ūdens 1 ēdk.
Olas dzeltenums 1 gb.
Milti 400 g + 100 g
Ola 1 gb.

Kā pagatavot:
Sviestu saputo, tad tam pievieno ūdeni, olas dzeltenumu, "Vegetu" un, ja vēlas, ķimenes vai maltu sarkano papriku.
Saputotam sviestam pievieno miltus un smalki sarīvētu sieru, mīklu ātri samīca un noliek aukstumā uz 2 stundām uzbriest.
Tad siera mīklu sadala lodītēs ~ 50 g svarā, no katras izveltnē aukliņu, ko saloka kliņģerītī.
>>>
pamatā- variē garšvielas un sieru.
savlaik es liku uz pusi ar Latvijas sieru. man patika arī. nu nekad jau neliku nekur briest.
lētāk ir ar biezpienu cepumi. proporcijas tās pašas. nebūs tik trekni ar.
/ un šķidrumam- maazliet alus pielej- nu pusglāzi var.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:28. Maijs 2008 - 14:46
(Link)
ai, paldies!
taspar biezpiena cepumiem ir domāts holandes siera vietā ielikt tos svaigos (biezpiena) sierus vai tiešām biezpienu?
[User Picture]
From:[info]str
Date:28. Maijs 2008 - 14:58
(Link)
parasto biezpienu
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba