Maijs 28., 2008
Comments:
| From: | str |
Date: | 28. Maijs 2008 - 14:26 |
---|
| | | (Link) |
|
Siers "Holandes" 300 g Sviests 300 g "Vegeta" 1 tējk. Ķimenes 1 tējk. vai Sarkanā paprika, malta tējk. gals Ūdens 1 ēdk. Olas dzeltenums 1 gb. Milti 400 g + 100 g Ola 1 gb.
Kā pagatavot: Sviestu saputo, tad tam pievieno ūdeni, olas dzeltenumu, "Vegetu" un, ja vēlas, ķimenes vai maltu sarkano papriku. Saputotam sviestam pievieno miltus un smalki sarīvētu sieru, mīklu ātri samīca un noliek aukstumā uz 2 stundām uzbriest. Tad siera mīklu sadala lodītēs ~ 50 g svarā, no katras izveltnē aukliņu, ko saloka kliņģerītī. >>> pamatā- variē garšvielas un sieru. savlaik es liku uz pusi ar Latvijas sieru. man patika arī. nu nekad jau neliku nekur briest. lētāk ir ar biezpienu cepumi. proporcijas tās pašas. nebūs tik trekni ar. / un šķidrumam- maazliet alus pielej- nu pusglāzi var.
ai, paldies! taspar biezpiena cepumiem ir domāts holandes siera vietā ielikt tos svaigos (biezpiena) sierus vai tiešām biezpienu?
| From: | str |
Date: | 28. Maijs 2008 - 14:58 |
---|
| | | (Link) |
|
parasto biezpienu |
|
|
|
Sviesta Ciba |