Aprīlis 11., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:33
Aizgāju uz LU, sapratu, ka ar profesoru B. nav ko runāt, it īpaši zinot, cik viņš ir haotisks. Aprunājos ar kursabiedriem, sapratu, ka šo semestri tomēr varēšu mierīgi nolikt, bet būs tomēr jāpaplāno. Problēmas sagādās mag. darba tēmas izvēle. Man pat nav svarīga tik daudz tēma, kā gribu sakarīgu vadītāju. Un botāniķos pagaidām tādu īsti neredzu. Ai, es vispār nesaprotu, kā var sākt strādāt zinātnē, cik es zinu, ekologiem jau nav īpašu institūtu, viss tikai pa pētījumiem, kuros var tikt tikai, ja nepārtraukti apgrozies fakultātē (vismaz man tā šķiet). Nu tā, īsti nekā.. Redzēs kā ies, nākošnedēļ aiziešu atkal.

(8 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]illumine
Date:11. Aprīlis 2008 - 13:48
(Link)
Hmm, Andris Andrušaitis? Kaut kas ar ūdeni un mikrobioloģiju or smth. Mana drauga tētis :)
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:11. Aprīlis 2008 - 14:09
(Link)
un kāds viņam dēls ?:)
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:11. Aprīlis 2008 - 14:50
(Link)
Vecākais ir ņemams & mans :P
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:11. Aprīlis 2008 - 14:08
(Link)
ekologiem ir kanādiešu sūnu pētnieks fakultāte,,, vo aizmirsu uzvārdu
[User Picture]
From:[info]smille
Date:11. Aprīlis 2008 - 15:09
(Link)
Tas man šķiet ir tas pats profesors B. Viņš ir ļoti lādzīgs, bet visai haotisks (tipa visu var sarunāt, bet neko īsti noskaidrot). Kad bija jāraksta kursa darbs, viņš man par sūnām iedeva kaudzi pētījumu, kuri bija trakoti neinteresanti un es nolēmu, ka kautko tādu rakstīt negribu :D Bakalauru rakstīju par gliemežiem (un arī sūnām :)) bet gribu tēmu mainīt.
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:11. Aprīlis 2008 - 15:17
(Link)
mana pieredze ir visai skarba: man nebija nekadu vaditaju, tikai formali, un es uzreiz saku rakstit pati savus projektus,,, jo - ka tu pareizi atzime - nemaz mums tadu ekologijas institutu isti nav :)
[User Picture]
From:[info]smille
Date:11. Aprīlis 2008 - 18:44
(Link)
Protams, tā arī var (kaut gan man šķiet arī projektiem vajag kādu profesoru).

Man bija vēlme izmantot iespēju mag darba laikā nodibināt kontaktus un arī saņemt kritiku "iz dzīves". Tāpēc man bija ideja vispirms izvēlēties vadītāju un tad izvēlēties kādu tēmu, kas viņam interesanta. Jo ja es dikti izštukošu savu tēmu, kura nevienu neinteresē, tad būs tikai tā formālā vadīšana. Bet man patīk, ka darba procesa laikā pasaka stingru vārdu, izķidā uzrakstīto.. no tiem, ko es zinu, tā varētu darīt Spuņģis vai Nikodemus (ģeogrāfs gan, bet ar ainavām un dabas aizsardzību daudz ko darās). Bet no botāniķiem nevienu tādu stingro un piekasīgo nezinu..
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:11. Aprīlis 2008 - 18:51
(Link)
nu, es jau vispār biologos aizvēsturē mācījos :) ir arī plusi, kad tev neviens nevada - tu paņem jaunu lauku, kur praktiski nav konkurences (man tā bija) :) bet citādi - fakts, ka labi, ja ir labs vadītājs ! personiski man savā laukā neizdevās atrast
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba