Decembris 4., 2007


[info]aizliegts_v17:08
WinXP Pro OEM disks der jebkurš, ja nav kur aizņemties, tad imidžus visādos dcplusplusos utt. var dabūt, tur gan jāskatās lai netrāpās vācisks, spānisks vai kā tā.
Vēl vajag Windows XP CD keju, tobiš, to simbolu virkni, kas uz uzlīmes kompja sānos (Vistas kejs nederēs). Tā kā ar šo keju tāpat Windows nebūs jāaktivizē, tad var likt no jebkura kompja, kam ir tāds pats Windows XP, kāds ir CD (ir dažādi XP OEM CD - bez servisa pakas, ar SP1, ar SP2). Kad uzliksi Windows, zvanīsi uz Microsoft, viņi iedos citu keju un izstāstīs kā to nomainīt un aktivizēt.

Tagad pa punktiem:
1)HP Recovery Partition atjauno sistēmu tādu, kāda tā bija nopērkot datoru, šajā gadījumā Vistu.
2)Recovery Disc Set parasti uztaisa to pašu recovery partīciju, tikai uz diskiem, gadījumam, ja oriģinālā partīcija uz HDD ir pazudusi. Tobiš, ar Vistu.
3)Jānodzēš visas esošās partīcijas. Tas gan nodzēsīs no datora pilnīgi visu bez iespējas dabūt atpakaļ.
Ieliek Windows XP disku, ieslēdz datoru, liek ielādēties no CD.
Pēc ielādēšanās šamējais laikam prasīja vai repairos esošo, vai instalēs. Jāizvēlas instalēt jaunu Windows (ja Windows XP tur jau ir, tad iespējams, ka pēc tam vēlreiz prasīs, vai labot esošo).
Kad instalācija tiek tur, kur rāda uz diska esošās partīcijas un prasa, uz kādas to Windows liksi, tad vispirms jāizdzēš visas esošās partīcijas (kā to darīt, jālasa uz ekrāna, tur laikam būs i D burts, i L burts jāspiež, i varbūt vēl kaut kas), kamēr partīciju vairāk nav un ir viens vesels neparticionēts disks. Tad izvēlas likt Windows uz tā (Enter laikam bija jāspiež) un tālāk viss notiks kā parasti.
4)Skat. 3. punktu.

Diska burtu var izmainīt arī pēc Windows uzinstalēšanas, bet tam var būt sliktas sekas, daži softi var atteikties strādāt. Stāsta, ka arī Windows pēc kā tāda varot nestartēties, man gan nav gadījies, bet kas zina.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
smaidi - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba