Februāris 22., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:42
Tā kā manā journalī neviens pēdējās dienās neko neraksta, būs vien jāraksta pašai (smeju)


* Svētdienas vakarā biju laimīga, ka esmu Tallinā nokļuvusi dzīva. Vispirms no kreisās joslas griezām pa labi, tad pie luksofora knapi nobremzējām, tad aiz autobusa nobremzēt paspējām, saslīdējām un nedaudz nošļūcām malā, bet ~ 2m attālumā blakus mums autobusā ieskrēja džips. Pirmā doma par džipu bija - "nez kāpēc viņš nebremzēja?" Ak jā, sākumā arī logtīrītājs tikpat kā neko netīrija, un vadītājs tika pierunāts nopirkt jaunas slotiņas. Turpmākais ceļs izcēlās ar to, ka mašīna laiku pa laikam nobrauca no ceļa, kādai citai mašīnai piebraucot no aizmugures, uzņēma neplānotu ātrumu un Pērnavā pārbrauca pār sarkano.. tracinošākais visā pasākumā bija tas, ka vadītājs neizrādīja, ka vispār būtu pamanījis ko neparastu (tas par to braukšanu uz apmales), kas pasažieros radīja sajūtu, ka vadītājs neapzinās, ka irl avārija nav atrisināma ar restartu.

* Pirmdien sapratu, ka slepus pa kluso apprecēties ne pavisam nav forši, tāpēc otrdien centos izdomāt, kas varētu būt vedēji. Viens variants tika atmests, jo aizdomājos, ka pēc pēdējās info tas pāris laikam ir pašķīrušies, bet es gribu tādus īstus vedējus. Palika vēl viens variants, bet viņus neesmu satikusi gandrīz jau pusgadu. Diemžēl trešdien sākās citi svarīgāki procesi, tādēļ tā arī līdz galam kāzas nav izplānotas. Pirmo reizi mūžā es saprotu/apjēdzu, ko īsti nozīmē apprecēties. Līdz šim tas bija - ak jā, cilvēki tā dara, bet es jau daudz ko no tā, ko dara citi, nedaru.. tāpat kā karjeras veidošana u.c dīvainas lietas..

* Pirmdien bija ekskursija pa Tallinu, otrdien, ciemos uz vakariņām. Labu attiecību veidošana.. Fotogrāfiju un ceļojumu stāstu klausīšanās. Un kāpēc gan ne, ja patiešām ir interesanti. Kādreiz taču tas ir jāsāk darīt..

* Kursi ir no 9:00 līdz kādiem 17:30, tiesa gan uz begām jau esmu nedaudz dizzy.. info apjoms milzīgs (četri kursi esot apvienoti vienā un šī ir pirmā grupa) toties zinu daudz vairāk par DAC un Informatica, OBI Architecture, Analytics Server, Web Server and Web Client. Un "bounce" ir tas pats, kas "restart".

* Vakar bija lielais prieks, par sarunām ar citplanētieti, pietrūkst jau man tomēr MV.. LV baidījos, ka viesnīcā pa vakariem nebūs, ko darīt, bet līdz šim vakaram nemaz īsti brīva brīža nav bijis. Vienīgais bonuss, ka noskatījusies Guy Kawasaki. Papļāpāju nedaudz arī ar māšuku un nu turu īkšķus, lai veseļojas.
Un šodien noskaidroju, ka Rūta tiešām ir no IT un labi pazīst Mantasu. Un vēl dabūju riktīgu dejavu vienā brīdī. Pat ne īsti dejavu, bet sajūtu, ka esmu šo situāciju nosapņojusi. Man jau patīk sapņot.. Un jā -

(4 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]str
Date:22. Februāris 2007 - 21:16
(Link)
baisi:)))
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:22. Februāris 2007 - 21:26
(Link)
Es nemaz nezināju, ka tu grasies precēties!
[User Picture]
From:[info]courty
Date:23. Februāris 2007 - 10:13
(Link)
Tu gatavojies laulāties?!
[User Picture]
From:[info]kruzulis
Date:23. Februāris 2007 - 12:09
(Link)
"irl avārija nav atrisināma ar restartu"
+1
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba