Februāris 16., 2023


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:37
If you are to be employed in Latvia, please note that the salary offered for this position ranges from 3300-5700 EUR gross i.e. before taxes. Read more here.

If you are to be employed in Lithuania, please note that the salary offered for this position ranges from 4100-7200 EUR gross i.e. before taxes. Read more here.

Swedbank does not discriminate anybody based on gender, age, sexual orientation or sexual identity, ethnicity, religion or disability – everybody is welcome.

Citās pozīcijās atšķirības bija mazākas, bet vienalga - kāpēc par vienu un to pašu pozīciju LT un EE algas ir lielākas? Tur nodokļu sistēma savādāka? JO uz rokas tak vajadzētu būt vienādi, ne?

(2 pēdas | ir doma)

Comments:


From:[info]ninona
Date:16. Februāris 2023 - 12:27
(Link)
Nodokļi atšķiras, gan ciparos, gan tas, ko vispār uzskata par bruto, jo mums bruto ir darba ņēmēja daļai un darba devējs vēl papildus par viņu samaksā nodokļus, bet var to bruto rēķināt arī abus kopā. Vismaz tā es kaut kur esmu sagrābstījusi.
Un atšķiras vispār algas un dzīveslīmenis. Vienīgi pozīcijās, kur ir šādas algas, atšķirībai starp kaimiņvalstīm vismaz neto ziņā vismaz tik lielai nevajazētu būt.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:16. Februāris 2023 - 12:31
(Link)
Lūk, tas pirmais teikums ir tas, par ko es domāju. Jo reāli sludinājums ir viens. Un jo lielākas algas, jo lielāka kļuva starpība, tā ka varētu būt, kā saki - ka LV bruto skaita bez darba devēja daļas, bet LT un EE - ar.
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba