Maijs 22., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:35

(19 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]smille
Date:22. Maijs 2020 - 10:17
(Link)
Nevērtīga paliek, ja drukā bezjēgā, bet kāpēc sāk drukāt? Jo bagātie patur un nelaiž apritē, bet “nabagie” tērē ēdienam un pajumtei un paliek bez ienākumiem?
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:22. Maijs 2020 - 10:22
(Link)
man kaut kā miglaini liekas vai nebija tā, ka tad, kad traki, tie, kam ir, pietur un netērē. pieprasījums rada piedāvājumu. inflācija jau ir visu laiku, tikai to neredz un nejūt, bet šitādos gadījumos viss ir strauji un na ļico. un lai kaut kā stabilizētu, iesaistās lielās šiškas un to atkal jūt

https://lv.wikipedia.org/wiki/Infl%C4%81cija
[User Picture]
From:[info]jojo
Date:23. Maijs 2020 - 07:02
(Link)
lai nepārdotu pensiju fondus (amerika), kuri ieguldīti akciju tirgos -> lai nenogāžas akciju tirgi, jo tas sitīs pa kabatu turīgākajai tautas daļai.

ameriku ir interesanti skatīties, jo viņiem līdz šim bija relatīvi mazāk regulēta ekonomika. eiropas tirgos akciju cenas vispārējo situāciju & noskaņojumu (emocionālais elements) neatspoguļo.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:23. Maijs 2020 - 08:13
(Link)
Sanāk, ka tagad var redzēt, kāda veida ekonomika spēj labāk izturēt šādu globālu krīzi. Man šķiet arī iepriekšējā bija līdzīgas tendences. Jautājums tik vai tiešām turīgie cieta no iepriekšējās tā, ka kļuva nabagi. Vai vienkārši nenopelnīja tik daudz, cik bija iecerējuši (vidusslānis, paši brokeri noteikti cieta, bet vai klienti tik ļoti?..)
[User Picture]
From:[info]jojo
Date:23. Maijs 2020 - 08:15
(Link)
civilizēta ekonomika. skandināvu sociālisms. tas, kas notiek amerikā ir visnotaļ mežonīgi - arī attiecībā uz vidusšķiru. viņiem ļoti segregējas valsts, vienā galā pāris biljonāri, otrā - visi pārējie
[User Picture]
From:[info]smille
Date:23. Maijs 2020 - 08:17
(Link)
Jā, es biju pārsteigta, ka tajā pašā NY ir nu ļoti daudz nabadzīgo, kas dzīvo no rokas mutē.
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba