Jūlijs 30., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:29
Beidzot esmu atpūtusies pēc ārsta gājiena. Gāja interesanti.
Apskatīja, iztaujāja, izkustināja, novērtēja vidēji (vispār bija ļoti izvairīga jebkādos vērtējumos). Labi ir tas, ka neizskatoties pēc plīsuma un netiek spiests uz lielo nervu. Toties spiež uz vienu citu. Pa lielam visu daru pareizi un tā tik jāturpina un jāgaida, ka paliks aizvien labāk tuvākajās nedēļās. Ņemot vērā šībrīža progresu - optimistiskākais vērtējums ir vismaz 2 nedēļas ļoti saudzīgs režīms. Uz rentgenu vai rezonansi nesūtīja, jo uzskatot, ka to vajag tikai tad, ja cilvēks ir operējams, visu pārējo varot izvērtēt ar manuālām metodēm. No vienas puses loģika saprātīga, bet būtu jau gribējies uzzināt, kas bildē redzams. No trešās puses - tajā laikā var tikt kāds, kuram tas tiešām ir kritiski vajadzīgs. No ceturtās - cik sapratu tāda ir Somijas prakse, LV laikam tomēr vairāk sūta un sagaida, ka tās bildes būs.

Pie dr aizbraucu ar Bolt (nez, 7min sēdēt), tad drusku pakustējos, aizejot līdz birojam, tad pasēdēju 10-15min, tad mani izkustināja, tad atkal pasēdēju 15min un ar šo visu sēdēšanu nedaudz sāpe sāka iet pa kāju uz leju. Pēc tam aizgāju pārsimts metrus līdz tramvajam, tad uz tirgu, nopirku pa puskilogrammam gaļas katrā rokā un lēnā garā čunčināju mājās un uz beigām jau jutu, ka grūti. Vajadzēja daudz pūsties. Vienu gaļu ar to gulēšanu sadedzināju, nevarēju nosēdēt lai sagaidītu īsto temperatūru, cerēju, ka būs ok, bet bija tomēr 250 un sacepās daudz par daudz. Nu neko darīt. Apgūšu pārtikas sūtīšanu uz mājām vai drīzāk iemācīšos braukt to apm 1km ar mašīnu (vai arī tomēr sūtīt, jo no mašīnas uz dzīvokli arī man kautkā tas viss jādabon).

Bērniem pakaļ nebraukšu, labāk lēnā garā mazdrusciņ māju piekārtošu/pārkārtošu. MV atvedīs vakarā visus mājās.
Veļasmašīna arī niķojas - vienā dienā var izmazgāt vienu kravu, otrā sprāgst nost ar error kodu.
Bet kopumā viss ir ok. Tikai daudz daudz lēnāk.

(3 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]shelly
Date:30. Jūlijs 2019 - 21:24

(Link)
Izklausās kaut kā galīgi nenopietni. Kad man senoslaikos bija iespiests mugurkaula nervs, beigās palīdzēja ķirurgs, kas pāris vizītēs iekrakšķināja visu vietā - pēc rentgena, protams. Pats no sevis jau tur viss savās vietās nenostāsies!
[User Picture]
From:[info]smille
Date:31. Jūlijs 2019 - 10:00
(Link)
Nez, manā gadījumā sakrīt tas, ko ieteica fizio un ģimenes dr. Varbūt ir dažādi veidi kā uz to nervu uzspiest un atšķiras ko dara
[User Picture]
From:[info]smille
Date:31. Jūlijs 2019 - 10:05
(Link)
Un sensenos laikos, pirms 20(!) gadiem arī mani krakšķināja vairākkārt, divreiz pat pats Ruks, bet diemžēl nesekoja vingrojumi un šķiet bez tiem ar laiku atkal viss atpakaļ. Un pēc rtg toreiz kkāda poliklīnikas daktere uzstādīja diagnozi Osteohondroze, kas 15g vecumā šķita visai bezcerīgi (un protams man nav, bet diemžēl TĀ rentgena arī nav, jo man nebija 3ls ko samaksāt lai dotu uz mājām)
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba