Augusts 11., 2010


11:00 - Kačalka kā kvalifikācijas celšana
Savos vērtējumos biju nedaudz par optimistisku, bet beidzās viss labi. Vakar 3 veči 2,5 h laikā pārveda gandrīz visu mūsu mantību un par to saņēma 50 Ls. Salīdzinot ar iepriekšējo reizi, šie bija neaptēstāki - puse kastes ir kautkur ieplēstas, bet muskuļi bija pietiekoši. Šāmajiem kačalka noteikti ir kvalifikācijas celšanas iestāde - lielos krēslus un skapjus nesa pa vienam! Grūti pateikt, vai rekomendētu viņu pakalpojumus citiem, bet visumā esmu apmierināta (jo paši tikpat kā neko nenesām, mans galvenais uzdevums bija visu koordinēt, piem, lai uz pustukšām kastēm nesaliek grāmatu kastes : )

(2 pēdas | ir doma)

11:32
un man dikti paveicās, ka vakar bija viena no retajām dienām, kad gaisa temperatūra bija normāla : )

(ir doma)

13:41
Nedaudz skumji, ka ir tik daudz neiecietīgu velosipēdistu. Kamēr katrs kaucinās riepas uz priecāsies par sabijušamies gājējiem, tikmēr no gājēju puses pretīmnākšanu grūti sagaidīt.... tālāk ... )

(18 pēdas | ir doma)

14:54
Ja par tām ietvēm un savstarpējo iecietību ir vairāk emocionāls jautājums, tad šī punkta zināšana/nezināšana gan ir dzīvībai svarīga:

226. Vietās, kur ārpus krustojumiem velosipēdu ceļš šķērso brauktuvi un ceļu satiksme netiek regulēta, velosipēdu un mopēdu vadītājiem jādod ceļš transportlīdzekļiem, kas brauc pa šķērsojamo ceļu.

(5 pēdas | ir doma)

16:10 - ne es velobraucējs, ne autobraucējs, es tikai piesardzīgs un ziņkārīgs gājējs : )
Lūk ir vienkārši apstāstīts: http://tv.delfi.lv/video/OZo0kxwU/ Komentāros protams ir diskusija par 138. punktu, kurš tiešā tekstā nav īsti izskaidrots. Aizrakstīju e-pastu, redzēs, vai būs kāda atbilde tieši par šo punktu.

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
smaidi - 11. Augusts 2010

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba