Augusts 11., 2010


[info]smille13:41
Nedaudz skumji, ka ir tik daudz neiecietīgu velosipēdistu. Kamēr katrs kaucinās riepas uz priecāsies par sabijušamies gājējiem, tikmēr no gājēju puses pretīmnākšanu grūti sagaidīt.

Es varu uzskaitīt punktus, kas man patīk/nepatīk par velosipēdistiem uz ietves:

- Man patīk, ja velosipēdists uztrinkšķina ar zvaniņu, ja vēlas man tikt garām. Es kā gājējs ar acs kaktiņu un čuju jūtu, ja man tuvojas cits gājējs un cenšos pavirzīties malā, lai netraucētu, bet es nevaru uzminēt velosipēdista vēlmes, ja viņš pārvietojas stipri ārtrāk nekā gājēji un tuvojas man no mugurpuses.

- Man ir bail no tiem velosipēdistiem, kas pa ietvi traucas kā pa sacensībām, jo viņi nerēķinās ar to, ka var kādu notriekt. Man nav iebildumu pret cilvēkiem, kas bauda dzīvi un nesteidzīgi min riteņus, bet ja grib traukties ar 30 km/h, tad manuprāt jāizmanto ir iela. Ir bijuši vairāki gadījumi, kad eju ārā no veikala un nākas lekt atpakaļ, jo kāds ir uzņēmis ātrumu un nerēķinās, ka cilvēki mēdz vērt vaļā durvis un iziet uz ietves no ēkām. Vēl man nepatīk tās šaurās vietas, kad eju pāri VEF tiltam - piesardzības labad pie katra sašaurinājuma pametu skatu atpakaļ, vai kāds neizdomās man traukties garām. Esmu arī apstājusies, lai palaistu velosipēdistu, kas jau labā tempā traucas lejā un mēs būtu satikušies šaurākajā vietā, bet uz mani pat nepaskatījās, kur nu vēl paldies pateikt..

- Man nepatīk, ka ir velosipēdisti, kas pukojas, ka gājēji nezin noteikumus, bet tajā pašā laikā šķērso gājēju pārejas braucot nevis stumjot riteni (un pie reizes sagādā galvassāpes autovadītājiem)

- Visvairāk man patīk tie velosipēdisti, kas bauda dzīvi un nemeklē vainu citos. Katram taču gadās kādreiz nokļūdīties.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
smaidi - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba