Jūnijs 28., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:07
Rīt mazā M pa dienu paliks pie omes kamēr es braukšu uz Rīgu. Mums būs 5-6h bez bērna. man šķiet tik ilgi vēl ne reizi neesam tikuši "brīvībā". Un man nav plāna, tik zinu. Ka noteikti gribu paēst Neiburgā. Paēst bez steigas ir viena lieta, kas man ir prioritāšu augšgalā. Par citu - kino nekā prātīga nav, vēl varētu mēģināt kādu spa, bet kur mani ņems pretī.. Bet būs jāapjautājas Aqua villā, ja vien nav jau stipri par vēlu

Un tad ir tāda lieta kā mājās logi jānomazgā, vismaz augšējās rūtis, jo negribu, ka M redz, ka kāds kāpj uz palodzes un vēl liecas ārā pa logu. BET rīt sola lietainu un diezgan muļķīgi būtu pa lietu mazgāt logus : D mājās jau ir 101 lieta darāma, kur labāk būtu bez bērna, bet, bet, bet.. Gribas kautko skaistu :)
Pēdējo reizi, kad bijām mājās uz stundiņu, es nopirku čipšus, kolu un uzgriezu Muse riktīgi skaļi : D

(3 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]sjuzi
Date:28. Jūnijs 2013 - 21:58
(Link)
Lūdzu lūdzu nedomā nemaz mazgāt logus! Es zinu, ka Tu prātīga un uzmanīga, bet viss ne tikai no tevis ir atkarīgs. Neko nepiesaucu, tik uztraucos. Piesakos nomazgāt.
Par ēšanas vietām-Neiburgs ir feina, bet man labāk pie sirds gāja Trīs pavāri. Atraisītāk. Vai Ostas skati Ķīpsalā, skats vien liek aizsēdēties.
Par laika pavadīšanu, uz Bruņinieku ielas ir Taizemes masāžas salons. Kāju masāža fantastiska, MV varētu patikt muguras masāža, kas pats labākais kopā šo pasākumu var veikt.
Ja traki nelīst tad Zoo un/vai brauciens ar kuģīti arī ir opcija.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:29. Jūnijs 2013 - 11:05
(Link)
Nē, nē, tās augšas es pati netaisījos, tik to, kur mierīgi varētu tikt klāt. Bet šodien atbraucu un visi logi jau tīri!
[User Picture]
From:[info]sjuzi
Date:29. Jūnijs 2013 - 11:57
(Link)
Vai kur jauki :))
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba