Februāris 21., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:31

(9 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]str
Date:21. Februāris 2013 - 21:47
(Link)
cepu no viskaut kādiem miltiem, tipa lai ir bezglutēna.
griķu- baigi smaga.
jājauc kopā griķu-auzu milti, labi iet klāt arī zirņu. bez rauga tikai.
jāeksperimentē.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:21. Februāris 2013 - 22:10
(Link)
Man jau tieši arī vajag bez glutēna, nav obligāti griķu, bet gribēju, lai ir ko pagrauzt. Un lai var ēst itkā to pašu, ko mēs : ) tev recepte ir kāda? Un cepi parastajā cepeškrāsnī vai maizes krāsniā?
[User Picture]
From:[info]str
Date:21. Februāris 2013 - 22:15
(Link)
man ir tikai parastā cepene, tā kā tajā.
recepte - pilnīgi uz aci..
[User Picture]
From:[info]str
Date:21. Februāris 2013 - 22:18
(Link)
varbūt paskaties http://glutenfreecooking.about.com/od/glutenfreebreads/ht/tipsformakingbetterglutenfreebread.htm

/ bet es arī bez olām cepu. liku klāt sodu, dzēsu ar kaut ko skābu. eļļu parasto. ja grib saldāku- var banānmaizi cept. banāni arī olu vietā der.
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba