Februāris 21., 2013


[info]str22:18
varbūt paskaties http://glutenfreecooking.about.com/od/glutenfreebreads/ht/tipsformakingbetterglutenfreebread.htm

/ bet es arī bez olām cepu. liku klāt sodu, dzēsu ar kaut ko skābu. eļļu parasto. ja grib saldāku- var banānmaizi cept. banāni arī olu vietā der.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
smaidi - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba