Augusts 5., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:17 - Sporta rati
No visas ratu epopejas jāpieskribelē Mutsy, quinee Speedy (ka tik nebija par smagu) un Maclaren (ir no māsas sīčiem, bet jānotestē uz bruģi). Unprotams jāpamēģina vēl tikt galā ar to EM CC.

(8 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ripp
Date:5. Augusts 2012 - 17:38
(Link)
mēs līdz pastaigu ratiem tikuši vēl neesam un netiksim līdz ziemai, bet principā ceram iztikt ar to kas ir, tobiš, esam nopirkuši 2in1 teitoniju spirit s3. pastaigu variantā gan pasmagi, bet ceru, ka būs ok. ja nu kas, tad ceļošanai un tā paņemsim lētāku pavisam vieglo variantu.

vispār dīvaini, cik neizplatīta latvijā ir teitonija. forši rati.
[User Picture]
From:[info]zhagata
Date:5. Augusts 2012 - 18:10
(Link)
Drošvien tāpēc, ka Teutonia cena ir EM cenu kategorijā?
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:5. Augusts 2012 - 18:38
(Link)
tāpat kā kvalitāte un tomēr ar EM ir pilna Rīga.
[User Picture]
From:[info]zhagata
Date:5. Augusts 2012 - 21:03
(Link)
EM labāks mārketings.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:6. Augusts 2012 - 18:30
(Link)
Man vizuāli ļoti patīk Teutonia Elegance, bet Emaljungu pirku, jo bija iespēja praksē pārbaudīt amortizāciju (ar visu bērnu, bet tikai kulbu gan, jo nesēdēja vēl), kas svarīga, jo pie mājas bruģis. Sēžamdaļa tikko sēdošam šķiet par lielu turklāt ir smaaaaga. Vispār pirmos divus mēnešus man bija kaut kāds turbo režīms, stiepu smagākos ratus ka nemetas, tagad sāk palikt grūti (un nav iekāriena visu dabūt uz trešo stāvu trīs piegājienos)
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:7. Augusts 2012 - 12:24
(Link)
kuru EM paņēmi?
man izvēle bija starp manējo teitoniju un EM city cross (kas ir vieglāks par teutonia). stabilitāte un lieliska amortizācija vs manevrētspēja. beigās nospēlēja sagadīšanās un tomēr paņēmu teitoniju. ko nenožēloju, dzīvoju 1 stāvā, bet izlīkumot šitos gaiteņus ar 4rriteni būtu krietni sarežģītāk. lai arī jā, atzīšu, pirmajā pusotrā mēnesī uz bruģa un nelīdzenumiem bērns pat nekratījās, bet lēkāja. tagad ir labāk.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:7. Augusts 2012 - 14:32
(Link)
Man kā reizi ir City Cross, lai tiktu mājā jābrauc pa bruģi un pāri tramvaja sliedēm, sapratu ka amortizācija ir,megasvarīga. Un 3. stāvs unšauras durvis..
smaidi - Sporta rati

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba