Februāris 15., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:22
Gulēt nav vērts un arī nemaz tik ļoti negribas. Cepu auzu pārslu cepumus ar brūno cukuru un valriekstiem. Teorētiski varētu vēl kautko padarīt, bet nevaru saprast ko. Gandrīz tā kā atkal jāuzada kautkas, jo to var iesākt un nolikt un paturpināt kad ir brīdis. Gludināt vai projektu istabā ko kārtot gan nav iekāriena.

(3 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]nova
Date:15. Februāris 2012 - 15:46

cepumi

(Link)
recepti studijā! vai kopienā gardumi
[User Picture]
From:[info]smille
Date:15. Februāris 2012 - 15:54

Re: cepumi

(Link)
150 g sviesta
80 ml cukura
~400 ml auzu pārslu
1 tk cepamā pulvera
1 ēdk maltu linsēklu aplietas ar 80 ml karsta ūdens
60 g sasmalcinātu valriekstu
~250 ml miltu (aptuveni glāze, skatās kā sanāk)

Kādos 30 g sviesta apcep auzu pārslas. Atlikušo istabas temperatūras sviestu sajaucu ar cukuru, tad piebēru klāt apceptās pārslas - viss pakusa un bija diezgan šķidra masa. Iemaisīju vispirms riekstus, tad linsēklas un tad miltus tā, lai nebūtu pārāk stingra tā mīkla un cepamo pulveri. Linsēklas lieku olas vietā, lai mīkla turas kopā. 180-200 grādos cep 15-20 min.
[User Picture]
From:[info]nova
Date:15. Februāris 2012 - 16:36

Re: cepumi

(Link)
paldies!
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba