Februāris 15., 2012
smille | 15:54 - Re: cepumi 150 g sviesta 80 ml cukura ~400 ml auzu pārslu 1 tk cepamā pulvera 1 ēdk maltu linsēklu aplietas ar 80 ml karsta ūdens 60 g sasmalcinātu valriekstu ~250 ml miltu (aptuveni glāze, skatās kā sanāk)
Kādos 30 g sviesta apcep auzu pārslas. Atlikušo istabas temperatūras sviestu sajaucu ar cukuru, tad piebēru klāt apceptās pārslas - viss pakusa un bija diezgan šķidra masa. Iemaisīju vispirms riekstus, tad linsēklas un tad miltus tā, lai nebūtu pārāk stingra tā mīkla un cepamo pulveri. Linsēklas lieku olas vietā, lai mīkla turas kopā. 180-200 grādos cep 15-20 min.
|
Reply
|
|
|
|
Sviesta Ciba |