Februāris 15., 2012


[info]smille15:54 - Re: cepumi
150 g sviesta
80 ml cukura
~400 ml auzu pārslu
1 tk cepamā pulvera
1 ēdk maltu linsēklu aplietas ar 80 ml karsta ūdens
60 g sasmalcinātu valriekstu
~250 ml miltu (aptuveni glāze, skatās kā sanāk)

Kādos 30 g sviesta apcep auzu pārslas. Atlikušo istabas temperatūras sviestu sajaucu ar cukuru, tad piebēru klāt apceptās pārslas - viss pakusa un bija diezgan šķidra masa. Iemaisīju vispirms riekstus, tad linsēklas un tad miltus tā, lai nebūtu pārāk stingra tā mīkla un cepamo pulveri. Linsēklas lieku olas vietā, lai mīkla turas kopā. 180-200 grādos cep 15-20 min.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
smaidi - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba