Novembris 14., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:43 - Garšīgs kabacis
Atklāju ēdinu kur galvenā sastāvdaļa ir kabacis ir tas ir nevis "ir ok, zinu ka veselīgs, apēst var", bet gan riktīgs našķis. Un pats labākais, ka pagatavošana mega vienkārša - sagriež kabaci vienādās šķēlēs (1cm?), uzliek pa virsu sarkano pesto un liek cepeškrāsnī ap 180 grādos. 15 min pirms beigām uzkaisa sieru. Un viss. Un mēli var norīt. Vienīgi man sanāca drusku pa ilgu pacept, jo nokrita grādi par zemu, bet pēc tam gandrīz par daudz sanāca.
Tags:

(2 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]str
Date:14. Novembris 2011 - 14:57
(Link)
:)))
kabacis tomēr ir manta!
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:14. Novembris 2011 - 15:01
(Link)
Man arī dikti garšo, bet man mīļākie ir mammas ceptie - sacep uz pannas un karstus "iezieš" ar saberztiem ķiplokiem.
smaidi - Garšīgs kabacis

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba