Novembris 14., 2011
14:43 - Garšīgs kabacis Atklāju ēdinu kur galvenā sastāvdaļa ir kabacis ir tas ir nevis "ir ok, zinu ka veselīgs, apēst var", bet gan riktīgs našķis. Un pats labākais, ka pagatavošana mega vienkārša - sagriež kabaci vienādās šķēlēs (1cm?), uzliek pa virsu sarkano pesto un liek cepeškrāsnī ap 180 grādos. 15 min pirms beigām uzkaisa sieru. Un viss. Un mēli var norīt. Vienīgi man sanāca drusku pa ilgu pacept, jo nokrita grādi par zemu, bet pēc tam gandrīz par daudz sanāca.
|
Comments:
| From: | str |
Date: | 14. Novembris 2011 - 14:57 |
---|
| | | (Link) |
|
:))) kabacis tomēr ir manta!
Man arī dikti garšo, bet man mīļākie ir mammas ceptie - sacep uz pannas un karstus "iezieš" ar saberztiem ķiplokiem. |
|
|
|
Sviesta Ciba |