Septembris 29., 2011
12:45 - jaunlops alū un ar āboliem Aiz slinkuma iet ārā pēc sīpoliem top pusdienas no tā, kas mājās bija. Ja nu sanāks kas tāds ko gribu atkārtot, tad jāpiefiksē vismaz aptuvenas sastāvdaļas: - 350g jaunlopa filejas (sagriezu gabaliņos) - drusku cūkas speķis (tauciņam) - viena ķiploka daiviņa - 4/5 Valmiermuižas nepasterizētā alus pudeles (ar derīguma termiņu 2010. gada beigās :D) - apm. 5 ēdamkarotes ābolu biezenis bez cukura (jeb savārīti āboli, tas kas bija palicis burciņā) - divi naža gali sinepju - sāls - pipari
Gaļu kārtīgi apcepu, tad pielēju alu un garšvielas. Ābolus izdomāju likt saldumam, jo tikai alus šķita rūgts. Tas viss sautēsies līdz būs gatavi kartupeļi.
|
|
|
|
|
Sviesta Ciba |