Septembris 29., 2011


[info]smille12:45 - jaunlops alū un ar āboliem
Aiz slinkuma iet ārā pēc sīpoliem top pusdienas no tā, kas mājās bija.
Ja nu sanāks kas tāds ko gribu atkārtot, tad jāpiefiksē vismaz aptuvenas sastāvdaļas:
- 350g jaunlopa filejas (sagriezu gabaliņos)
- drusku cūkas speķis (tauciņam)
- viena ķiploka daiviņa
- 4/5 Valmiermuižas nepasterizētā alus pudeles (ar derīguma termiņu 2010. gada beigās :D)
- apm. 5 ēdamkarotes ābolu biezenis bez cukura (jeb savārīti āboli, tas kas bija palicis burciņā)
- divi naža gali sinepju
- sāls
- pipari

Gaļu kārtīgi apcepu, tad pielēju alu un garšvielas. Ābolus izdomāju likt saldumam, jo tikai alus šķita rūgts. Tas viss sautēsies līdz būs gatavi kartupeļi.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
smaidi - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba