Maijs 25., 2010
10:19 Un vēl es vakar uztaisīju pirmo reizi mūžā Boloņas mērci. Itkā taisīju maz, bet sanāca tik daudz, ka paēdām paši, sacienāju vēl negaidītu ciemiņu un vēl pāri palika. Man šķita, ka drusku paskāba (no tomātiem, protams), bet vīrieši notiesāja gardu muti. Vispār man vakar bija daudz enerģijas - uztaisīju vakariņas, novācu drēbes, izmazgāju vēl 2 mašīnas, sakārtoju šo un to pa māju. Var jau būt, ka no tā man šodien ir tiiik grūti.
|
Comments:
šitādam nolūkam labi turēt mājā tomātu pastu, var tomātēdienus pasaldināt, ja pārāk skābi
Es mērcei liku tomātu kubiciņus savā sulā un tāpat īsti nebūtu sapratusi, kā viņu pasaldināt - saki, ka pasta saldina? (man kā reizi ir)
Tomāti savā sulā jau pavisam pareizi, pasaldināt pēc garšas var, pielikt to pastu, var arī pa mazam bišķītim vienkārši cukuru, lai cik jocīgi neliktos:)
vakarā varēšu pamēģināt drusku pielabot |
|
|
|
Sviesta Ciba |