slikts sapnis - [entries|archive|friends|userinfo]
slikts

[ website | untu.ms ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 13th, 2021|10:59 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Vispārēji formulēti principi ir sarežģīti, bet atsevišķas lietas ierindot kādā kategorijā ir daudz vienkāršāk; piemēram, ir vienkārši pateikt, ka kaut kas staigā un pēkšķ kā pīle un tāpēc droši vien ir pīle, bet ir sarežģīti definēt pīlīgumu. Otrajā gadījumā ir daudzas iespējas nodarboties ar lawyering; piemēram, izcelt izņēmumus un jautāt, vai pīles un kāda cita dzīvnieka hibrīds arī būtu pīlīgs, utt.

Es ar to gribu teikt, ka, lai kādu harassment definīciju neizvēlētos, tā būtu nepilnīga, ja neiekļautu to, ka gadiem ar dažādiem lietotājiem (vai “anonīmi”) mēģina citus besīt un nelīdzsvarota cilvēka atklātībā šo savu misijas apziņu tā arī paskaidro, ka būtu no tevis jāslēpjas.

Piemēram, es būtu gribējis atstāt ieslēgtus anonīmos komentārus, bet tā vietā man tie (un noteikti lietotāji) ir izfiltrēti pat no epasta, un vismaz vienu reizi es esmu bijis gandrīz apvainojies uz Ingmāru par to, ka viņa žurnāla komentāros ir atļauts uzmākties.

Tas neprasa arī daudz, lai redzētu, ka runa nav par domu apmaiņu; ja no malas pieslēdzas, tā uz brīdi var izskatīties pēc sarunas, bet mēģinājumi provocēt un iebiedēt pat nevis spīd cauri, bet tiek eksplicīti atzīti un attaisnoti ar minēto misiju. Citiem vārdiem, tas nav tik gudrs cilvēks, lai spētu apslēpt ļaunprātību, un par to pat priecājas.

It kā par to varētu pateikt “viss skaidrs” un ignorēt, bet šim cilvēkam ir aizstāvji, kas citus uzskata par pietiekami lieliem idiotiem, lai mēģinātu viņu padarīt par upuri. Nevienam nav jāizliekas, ka tā būtu normāla situācija, vai ka runa varētu būt pat par pelnītu nominālu cieņu. Piemēram, es Pišjāņa kontu netaisītu, bet sašutums par to ir smieklīgs.

Visbeidzot, ja grib saskatīt gaišo pusi: tas ir kaut kādā ziņā noderīgi, ka cilvēki aizstāv pat acīmredzamu sūdainību vai izvēlas ar to biedroties un sasaistīt ar savu vārdu. Līdzīgi ir ar apmelošanu: ja jau tas ir tas, kas esat, tad ir labāk, ja tas ir skaidri redzams.

Linkdot krepsi

Comments:
[User Picture]
From:[info]sramgni
Date:April 13th, 2021 - 12:20 pm
(Link)
Man patīk nedaudz haosa, tādēļ es nepriecātos, ja viņš aizietu no cibas pavisam. Es gribētu arī, lai atgriežas sickboy un lai psihs rakstītu biežāk. Es arī personīgi no viņa pārāk neciešu, jo mana žurnāla saturs reti kad ir par "nopietnām tēmām", bet vienīgais, ko no viņa vēlētos sagaidīt ir, lai viņš saprastu to, kas viņam tiek teikts, kad viņš tiek izbanots. Es negribu, lai visi ir spiesti rakstīt zem atslēgas.

Šķiet, ka šeit vietā ir atruna: neskatoties uz iepriekš teikto, es neatbalstu doksēšanu vai, piemēram, to parodijkontu.
From:[info]slikts
Date:April 13th, 2021 - 12:35 pm
(Link)
Žēl, ka līdz ar izdzēšanos nevar redzēt, piemēram, teikto par Ungāriju, jo tā ir svarīga stāsta daļa, ka Kultūrkaru Satori mērķis ir tuvināt Latviju Ungārijas un Polijas piemēriem.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:April 13th, 2021 - 03:32 pm
(Link)
nu, sickboy, diemžēl, neatgriezīsies. :'(
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:April 13th, 2021 - 06:57 pm
(Link)
:/