slikts sapnis - stulbums [entries|archive|friends|userinfo]
slikts

[ website | untu.ms ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

stulbums [Jan. 6th, 2020|08:11 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkdot krepsi

Comments:
From:[info]slikts
Date:January 8th, 2020 - 05:46 pm
(Link)
es rūpīguma ietvaros uzskaitīju iespējamos veidus, kā teikto saprast, un minēto veidu, ar kuru tu mēģini ieņemt upura pozu, tajā pašā rindkopā atmetu kā drīzāk iespējamu tikai nevilšus. saturīga atbilde uz pārpratumu būtu paskaidrot, kā pareizi būtu jāsaprot pārmetums dogmatismā par morāli viennozīmīgu nacisma vērtējumu.

es gan joprojām domāju, ka tas nav pārpratums, un ka atsauce ierakstā uz tavu komentāru ir vietā. pieminēt dogmatismu nacisma morālā vērtējuma kontekstā ir ļoti nesakarīgi, un tas atspoguļo internalizētu propagandu par atvērtību kā pašvērtību. tam var nepiekrist, bet tas nav tik neloģiski, lai to noraidītu bez pamatojuma. tu tam nepiekrīti, bet tavas atbildes ir tikai aptuveni saistītas ar teiktā būtību, izrādot man pārmesto paviršo domāšanu

minētā nacīgā smaka ir norakstāma, jo ir negodprātīga un dziļi stulba, un sarunas attiecīgi var būt tikai riņķveidīgas un bezsaturīgas. es esmu ieguldījis gana daudz laika, lai tas būtu uzskatāms saprātīgiem novērotājiem, kam tas interesētu.

nacīgā smaka nav īpašas uzmanības vērta, bet kopējā nacīguma izplatības parādība joprojām ir. it kā saprātīgi cilvēki, kas veicina nacīguma izplatību, ir šīs kopējās parādības daļa. tevis teiktais kā piemērs nenozīmē, ka es tev piedēvētu apzinātus mērķus, un uzstājīgi mēģināt uztvert to tā tikai pasvītro manis teikto par paviršu domāšanu. rūpīga un zinoša domāšana aicinātu nacīgumu iespēju robežās ierobežot
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:January 8th, 2020 - 05:54 pm
(Link)
Ūūūn, te es principā varētu vēlreiz atbildēt ar manu pirmo komentāru. Šķiet, ka tu ne tikai nesaproti atšķirību, bet arī dod priekšroku pirmajam. Kā arī uzbrūc ikvienam, kurš nav gatavs uzreiz un bez domāšanas ķert rokās plakātu un stāties ierindā aiz tevis.
From:[info]slikts
Date:January 8th, 2020 - 07:35 pm
(Link)
tas, vai dogmatisma pieminēšana balstījās maldīgā priekšstatā par atvērtību kā pašmērķi, nav atkarīgs no tā, vai maldi bija apzināti vai nē, un es atkārtoju vēlreiz, ka nepārmetu nepatiesīgumu, tāpēc pārmetumi man par nespēju saprast ir nepamatoti. es arī acīmredzami mēģinu spriest rūpīgi un to paskaidrot, tāpēc pārmest it kā pieprasītu nedomāšanu ir necieņa pret manu godprātīgi ieguldīto laiku. tas gan bija sagaidāms, ka saruna ies uz riņķi, jo atzīt maldus ir grūti
From:(Anonymous)
Date:January 9th, 2020 - 07:46 am
(Link)
Apbrīnojami, tu pat sarunu par "nacīguma" (lai vai kas tas būtu 21.gs. apstākļos) bezkompromisu apkarošanu ar citu kreiso liberāli padari par riņķveidīga solipsisma maršu. Tev vajadzīga palīdzība, intervence no augšas.
From:[info]slikts
Date:January 9th, 2020 - 07:50 am
(Link)
lol
From:(Anonymous)
Date:January 9th, 2020 - 11:42 am
(Link)
Dievs svētī.
From:[info]slikts
Date:January 9th, 2020 - 12:37 pm
(Link)
nē paldies
From:(Anonymous)
Date:January 9th, 2020 - 05:56 pm
(Link)
Tu vari gribēt, negribēt, bet tik un tā esi Viņa ietekmes laukā.
From:[info]slikts
Date:January 9th, 2020 - 06:03 pm
(Link)
dies pasarg
From:(Anonymous)
Date:January 10th, 2020 - 12:22 am
(Link)
Nesmejies un neriskē ar D., viņa vārds nekad neaiziet tukšā. Kazi, varbūt tevi tas skābais nīgrums un bezspēcīgās dusmas no iekšas grauž, jo D. tev to uzsūtījis, lai pārmācītu un vestu pie sevis.
From:[info]slikts
Date:January 10th, 2020 - 12:29 am
(Link)
es savu nīgrumu saņēmu Ziemassvētkos no rūķīša