Meistars - [entries|archive|friends|userinfo]
Meistars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[30. Nov 2010|09:41]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man piemēram patīk žurnāls "Ieva", nesen manās rokās bija nonācis 10. novembra numurs. Takā sēžot uz poda es vienmēr esmu ar mieru iepazīties ar jaunākajiem sieviešu žurnāliem, tad ar patiesu baudu lasīju interviju ar Mārtiņu Freimani. Diezko vēdera izejai nepalīdzēja, "Sporta Avīze" ir tomēr pilnīgs favorīts šajā ziņām, sen jau esmu vēlējies redaktoram nosūtīt pateicības pilnus vārdus šajā sakarā. Bet nu atpakaļ pie izcilās intervijas, ko bija veidojusi žurnālistikas spožums - Agnese Meiere. Man ir patiess prieks no šīs intervijas uzzināt, ka Mārtiņš Freimanis čurā dušā, lai gan man šāds fetišs nepiemīt, tomēr ja būs par kādiem citiem tik pat aizraujošiem fetišiem stāsti šajā žurnālā, labprāt vēlētos, ar tiem iepazīties, jo dibināt fetišistu biedrību, ja ir kāda Latvijā populāra seja kā karognesējs ir vieglāk kā piemēru varētu minēt netīro zeķu ostītāju biedrība, ja to darītu Dombrovskis un lepotos ar to, tad šādā biedrībā noteikti būtu ļoti kupls biedru skaits.
Un man ir patiess prieks, ka šī žurnāla mērķauditorija ir fetišisti, piemēram tajos tā saucamajos vīriešu žurnālos nav nekad tik smalku izklāstu par privāto dzīvi, kur būtu iespējams līdzināties kādam talantam :(
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]starsailor
Date:30. Novembris 2010 - 10:25
(Link)
1.vai tad IEVĀ bija tā intervija?
2.Un man, savukārt, ir patiess prieks, ka tu pievienojies tam vīriešu vairākumam (varu derēt, ka kādi 90% ) , kas diršot lasa!
[User Picture]
From:[info]slepkava
Date:30. Novembris 2010 - 10:26
(Link)
1. Jā Ievā
2. Kur tad man lasīt šo žurnālu, pie brokastīm?
[User Picture]
From:[info]f
Date:30. Novembris 2010 - 10:54
(Link)
2. tas gan būtu lielisks dienas sākums :/
[User Picture]
From:[info]slepkava
Date:30. Novembris 2010 - 11:00
(Link)
kā nu kuram :P
[User Picture]
From:[info]polkovnik
Date:30. Novembris 2010 - 11:21
(Link)
čurāšana dušā tas tomēr ir drausmīgi, nekad neesmu to sapratis. nu labi, tās čuras varbūt arī aizskalojas un smaka pazūd, bet kaut kāda, es nezinu, aura vai kas tamlīdzīgs tomēr paliek. turklāt cilvēks tad stāv pats savās čurās un nedodies vēl apčurā sev kājas. un vispār - tā vienkārši ir šausmīga neinteliģence tā darīt. es nezinu, vienkārši brīnos, kā cilvēki var ar kaut ko tādu lielīties. kaut kad pasen lasīju kādā žurnālā, kur aktrise dzintra klētniece lielījās, ka čurājusi ausgusā. nu tas jau nav labāk, pat vēl trakāk. kur rokas mazgā, tur arī iemīž, kaut kāds padomju mantojums.