gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-05-15 17:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:rieboniigs
Mūzika:кино- звезда по имени солнце

riebj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
riebj man viss.. laikam [entaas] nedeeljas smieklu nu paarveertushaas par "nesmieklu" nedeelju- vismaz ceru, ka tikai vienu! galvenais liidz peeterburgai izskumdinaaties un tad jautroties liidz nebeedai! peec "braukshanas" gribeeju satikt vienu draudzeni (labaakaas draudzenes maasu), bet vinja bija atsleegusi tel., droshi vien bija ar savu miiljumu.. tad nu zvaniiju labaakajai draudzenei, bet vinja seedeeja "bites bluuza klubaa" ar manu ex.., tas gan netika pateikts, bet taa noteikti bija, jo ar nevienu citu vinja uz turieni neiet.. tika piedaavaats arii iet uz "bbk", bet nebija nemazaakaas veeleeshanaas satikt ex.., pietam, ko tad es vinjiem uzpliishos, neieshu tachu iebrukt pie vinjiem kaa taads zilonis!
riebj man tas viss, tieshi shodien man shausmiigi saskumdinaaja fakts, ka A. seezh ar ex.. "bbk". nu jaa, A., ja tu sho lasi, tad tu jau zini, ko par to visu domaaju- shodien man tas riebj par visiem 100%!

ieshu palasiit graamatu un iedzert citronu teejinju, uzkozhot shokolaadi..



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neskumsti
[info]tapete
2004-05-15 21:02 (saite)
Te es... nu ko lai saka!!! nu loti zheel, ka neieradies, es tevi veeleejos ljoti satikt. mees jau vareejaam satikties arii bez ex.. jo es jau devos uz maaju pusi. shodien bija galeriju dienu, ta ka bija japastaigaa dazhaadas galerijas.. un kas tas ir - kas par ZILONI!!! Comon!!! un Tu tak neuzplitos, lai nu kam???...beidz!!!
Varbutt riit veelies aiziet uz izstaadi??? kaut kur no riita puses??? ja jaa tad zinjo... labi???
Ceru, ka paaraak nedusmojies, lai gan tas Tev viss riebj 100%...ceru ka es neriebjos...nesaprotu????

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: Neskumsti
[info]skyhell
2004-05-15 21:13 (saite)
beidz, tas nebija uz tevi veersts!!!! iisteniibaa neticeeju, ka tu kaadreiz te rakstiisi =) man vnk peedeejaa laikaa gruziigais saacies par ex..- jociigi te taa rakstiit, kad zinu, ka nu kaads cilveeks zin, kas ir ex.. un veel jociigaak, ka taa esi tu!!!
sveiciens muusu "zhurnaalistu" klubinjaa!!! =) buchas tev!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Laiks
[info]tapete
2004-05-15 21:33 (saite)
nu jaa, man ar taa diivaini... uz to izstaadi vareetu aiziet kaut kad ap 11/12, bet Tu jau droshi vien gribeesi guleet??? es tagad esmu pie..Principa...bet tagad doshos uz maaju pusi...tad raksti uz tel.

Nu tad turies, laiks iespejams vainiigs, bet vienmeer jau uz kaut ko var novelt it kaa vainu, bet es domaaju, ka tas tikai pastiprina faktu, es domaaju shis laiks, jo uzdzen melanholiju un nostalgiju...ka... taa... bet varbuut Tev paliidzes tas, ka man par kaadu ir jaadoma ik pa laikam. Nu divataa tagad iespeejams ir vieglaak...bet taa jau paliek tikai varbuutiiba........
Tad iespeejams lidz riitam....??? soreiz ceru...
un veel ar katru dienu kljust vieglaak, lai cik tas buutu banaali, bet laikam ir sava metode kaa palidzeet aizmirst...taa nu vinjs ir... pagatne paarklaajas un izzuud nianses lietaam,kas iespeejams ir savriigs, bet varbuut nekad nav bijushas, lai gan dazkart tas nemedz but tik labi, kaa iedomaajamies...lai nu paliek...velreiz Turies..nu es domaaju pie stuures, ne:)
ES

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Laiks
[info]skyhell
2004-05-15 21:45 (saite)
smiekliigi, ka tu man dod padomus par pagaatni un laika dziedeeshanas speejaam, jo man tas bija jaasaka tev.. es jau to visu zinu, man vnk uznaacis k-kas neizskaidrojams..
tad liidz riitam, ar nepacietibu gaidiishu, kad beidzot redzeesimies! kur tie laiki.. =)
labi, ka tev pamazaam vienglaak...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?