gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2005-10-10 20:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:15tūkst.km, sigulda, viss bija/ir/būs

skaisti bija
Vakar kā jau kartīgiem latviešiem pienākas bijām uz Siguldu lapu zeltu palūrēt =) Smuki jau bija, tik par daudz cilvēku.. Pārāk par daudz.. Sastrēgumi.. Pūļi... Bet smuki! Pamatīgi izstaigājāmies, liekas, ka daudz runājām, par visu, arī kāzām =), bet neatceros neko no šīm sarunām.. Biju tik pārņemta ar skaisto dabu, lapām un Mīluli pie sāniem, ka neatceros.. Atminos, ka viņš ierosināja ierakstīt mūsu iniciāļus klintī- tur gan bija zīme, ka to nedrīkst-, bet to neizdarījām.. Bērnišķīgi, bet mīļi!
Es tomēr braukšu uz R.A.P. konci Kuldīgā =) Pietam, kopā ar Mīluli! =)
Un šodien bija kūciņ/bulciņēšanas un kakao dzeršanas rīts kopā ar jau 2x pieminēto Mīluli.. Forši! 2ned. jau nepīpēju un pēdējā laikā to pat neatceros un negribu..

Vienīgais šīs dienas negatīvisms bija Princesītes apkope autosalonā.. Vispār jau bija o.k., pēc 1,5h viss bija beidzies, bet nācās samaksāt 61,59Ls!!! Bāc! Protams, ka man tādas naudas skaidrā nebija, jo nezināju, ka vispār būs jāmaksā un atvilku atkal no savas kartes.. Visa alga būs aizgājusi maksājot rēķinus, lejot benzīnu un izejot apkopi pēc 15tūkst. km nobraukuma... Ehhh.. Ja man būtu jāuztur mašīna par savu naudu, tad es to nevarētu atļauties =(



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?