gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2005-09-12 22:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:smejslims
Mūzika:tā tur... nu tā- you are beautiful par nebūšanu kopā!
Entry tags:, , ,

Nu tā....

Viena diena un mamma būs atpakaļ! Neticu, ka vesels mēnesis pagājis! Pat nevaru pateikt, ka esmu diži noilgojusies, pat nevaru pateikt, ka vispār esmu noilgojusies... Vai tas nozīmē, ka nemīlu? Vispār jau uzreiz varu atbildēt uz šo jaut.- protams, ka mīlu un kā vēl, bet vnk nepietrūkst! Esmu tik ļoti pieradusi, ka viņas nav mājās- kā nekā 3mēn., ar dažu dienu pastarpinātu redzēšanos, ir ilgs laiks-, tādēļ neliekas, ka kkas diži trūktu! Vakar sēdēju virtuvē, žēloju sevi par to, cik stulbi ir saslimt vienas vējainas dienas dēļ un domāju, ka vēlētos tagad tik stabilu darbu, lai spētu sākt meklēt dzīvokli priekš sevis- nu labi, ne jau man vienai, tajā tiek ietilpināta vieta vēl kādam un nejaunu dzīvniekam =) Bet ītenībā jau ir tā, ka ja tik ļoti to vēlētos, tad darbu atrastu, pietam, nevis kkādu melno, bet gan, piemēram, bankā, bet acīmredzot nemaz to tik ļoti nealkstu... Lai paiet vēl kāds gadiņš!

Šodien ar Neaprakstāmo norēcāmies par neizsakāmi lielu un sasāpējušu jaut.- ko dāvināt uz 1. gada jubileju!!! ;) Es izdomāju jau vakar, viņš- vēl nē! Hi! Esmu pirmā! ;)

Vispār nesaprotu, kāpēc uzrakstīju iepriekšējo rindkopu, laikam pa daudz m&m konfektes esmu saēdusies! Baigi jautri tiko palika tās graužot... Atcerējos savienojumu m&m- Mīļums & Maigums! Hi! Ko tas nozīmē, zina tikai 2 cilvēku uz šīs planētas (es un mans Visutuvākais)+ 1 mājdzivnieks, jo mans kaķis nejauši noklausījās! ;)



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?