gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2005-08-12 21:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šādās pelēkās dienās kā šī var darīt tikai vienu- lutināt sevi un nedarīt neko!
Biju iepirkties un pat dabūju visu, ko vēlējos- es tiešām esmu viens izlutināts meitietis! ;)
Toties nedarīju to, ko patiešām vēlējos- neaizgāju uz kīno un tējas namiņa apmeklējums arī izpalika.. Gribēju sevi palutināt, bet nekas, jo toties satiku labāko draudzeni, aizgājām uz Mežaparku, papļāpājām.. Bija jauki, ja neskaita pelēko laiku!
Vēl 3 dienas un mamma dodas prom... Neticās, ka mēnesi pavadīšu vienatnē- nu ceru, ka gluži viena tomēr nē, jo man tomēr ir kaķis un varbūt arī Neaprakstāmais man pievienosies!
Vakar sēžot Malibū ar draudzeni spriedām, ka ir tikai daži cilvēki, ko pazīstam, kas ir iestājušies tieši tur, kur vēlējās un mācīsies tieši to, ko sapņojuši.. Lielākā daļa tomēr ir vnk kkur tikuši, daži pat nezināja, ko vēlas, savukārt daži vnk mācās tur, kur tika.. Nevar saprast, ko domāt.. No vienas puses jau nav īsti svarīgi, ko mācies, jo tik un tā lielākā daļa nestrādā savā profesijā, bet tajā pašā laikā ir ideāli, ja Tevi aizrauj tā lieta, ko mācies un Tu tajā vēl vari arī strādāt... Bet kopumā, ja man tagad liktu teikt, ko es gribētu mācīties, ja man būtu tāda iespēja, tad es nespētu uz to atbildēt... Varbūt kko ar mākslu, ar fotogrāfēšanu, kko radošu, kur būtu kkas jāveido, kko ar pasākumu organizēšanu.. Nezinu.. Bet neticu, ka izvēlētos atlikušo dzīvi pavadīt bankā pie datora!!! Es zinu, ka gribētu sēdēt aiz liela ozolkoka galda, man aiz muguras būtu stikla siena un smuks skats uz Daugavu, es pelnītu lielu naudu ar to, ka vnk komandēju, parakstu papīrus un eju pusdienās ar svarīgiem cilvēkiem.. Jā, es to gribētu, bet man nez' kāpēc liekas, ka tas mani vilina tikai tādēļ, ka tur apgrozītos liela nauda un es varētu dzīvot savu izlutināto dzīvīti arī turpmāk, tikai daudz augstākā pakāpē.. Īstenībā, es labāk gribētu dzīvot pa māju, rūpēties par ģimeni, uzturēt sevi formā, šur tur organizēt kādu pasākumu, nodarboties ar mākslu, bet visu naudu pelnītu mans vīrs, kurš varētu mani aptekalēt kā vien vēlētos un es ticu, ka viņš to gribētu ;)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lusija
2005-08-12 23:14 (saite)
mans ideāls - vīrs pelna lielu naudu, bet es par to naudu sakopju sevi, māju un bērnus. Jā, arī bērni tomēr ir manos nākotnes plānos. Un mājās no darba vīru vienmēr gaidītu sakopta un mīļa sieviņa, omulīga māja un jauki bērniņi:))) Eh, nopūsties tik apr tādu sapni.

No otras puses es gribētu savu viesnīcu. Tādu ne īpaši lielu, vidēja mērroga. Es staigātu apkārt, sarunātos ar viesiem, pasūtītu jaunos aizkarus, trauku komplektus...Aj...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-08-13 16:18 (saite)
Mūsu ideāli sakrīt!!! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]yana_gay
2005-08-14 12:19 (saite)
Var jau buut nedaudz skarbi ko teikshu, bet viirs nevar viens pac pelniit visu naudu! Jo beerni jaabaro =]], bet beernus vaig pieskatiit...
nu ja es buutu meitietis tad es nez kaac buutu mans ideaals!
Droshvien jau taac kaa jums, jo es neesmu meitiets un es varbuut taa saku taapeec ka esmu dzhex!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]balodis
2005-08-14 19:10 (saite)
Es labaak gribeetu buut tas personaazsh, kas saraush miljonus, jo ir labs savaa profesijaa... neatkariiba un briiviiba, gan riiciibaa gan leemumos.. kaut arii esmu meitietis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-08-15 18:27 (saite)
es jau nesaku, ka negribeetu buut ar miljonu kabataa, bet man patiktu, ja viirs pelniitu tik, lai mees vareetu dziivot vairaak nekaa ljoooti paarticiigi un es vareetu izveeleeties- straadaat, izklaideeties, iesaistiities kaadaa organizaacijaa vai nodarboties ar maakslu.. es gribeetu, lai viirietis ir tas, kursh ir gjimenes galva, bet kaa mees zinaam, tad galvu groza kakls ;) tas, ka viirs pelniitu naudu jau nenoziimee, ka nebuutu neatkariiga, briiva un nepienjemtu leemumus, jo ar viirieti, kursh njemtu mani savos grozhos es vnk nepreceetos! un tas, ka es it kaa buutu atkariiga no viira naudas jomaa, nenoziimee, ka taa buutu juutama atkariiba- vinjsh vnk pelniitu un es teeretu, bet man nebuutu jaabaidaas, ka vinjsh vienu jauku dienu mani pametiis 18. gadiigas blondiines deelj un es palikshu nabaga..
zinu, ka izklausaas kaa lidinoties pa maakonjiem, bet es zinu vienu cilveeku, kas noteikti veelas, lai vinjsh ir tas, kursh raush miljonus un speej mani iepriecinaat vnk taapat man nopeerkot visu, ko veelos un dodot tik, cik veelos.. un zinu, ka vinjsh mani nepamestu, ka kljuutu veca un negliita.. taadeelj neuzskatu, ka buutu atkariiga no sava viira, ja vinjsh man dotu naudu..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]yana_gay
2005-08-16 14:42 (saite)
buutu labi ja taa buutu! Kad Viirs pelna bet es tikai dziivoju =]]!
Ja man taada sieva buutu kas raush dafiga naudu, tad jau alus katru dienu!=]]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-08-16 18:09 (saite)
Daudziem tā ir! Kāpēc lai man tā nebūtu???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]balodis
2005-08-18 13:43 (saite)
Alkahols nav braalis, he he
Parasti jau bagaataas gjimenees abi ir meerkjtieciigi un diezgan ambiciozi cilveeki. Varbuut man tikai taa liekas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]balodis
2005-08-18 13:40 (saite)
Es gan veelos daudz daudz vairaak par to, lai mani uztur (ne jau miilestiibu) - vienalga, vai tas cilveeks to veelas vai nee. Straadaat pashapliecinaashanaas, nevis naudas deelj. Lai piepildiitu sapnjus, nevis izklaideetos un dziivotu lielaa maajaa ar eertiibaam. Meerkjis nav eertiibas, eertiibas ir tikai, lai nodroshinaatu dziives apstaakljus. es nekad nespeetu samierinaaties ar lomu, kad man buutu tikai jaapaliidz iistenot mana viira sapnji - O, kaa TEV gaaja darbaa... luuk vakarinjas un paldies, ka vediisi mani uz to restoraanu paziimeeties, paeest un labi izskatiities... Taa buutu laba atpuuta peec garas dienas, bet nejau visa dziive. Taa ir mana iedomiiba - taapeec, ka man kaa veeziitim ir izvalbiitaas acis (taas no taa horoskopa).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?