gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2005-08-10 16:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Galvenais ir savaldība.. privātīpašnieciskuma apkarošana.. samierināšanās ar to, ka nenotiek pēc Tavas gribas.. Galvenais ir ignorēt iekšā plaukstošo neapmierinātību, saņemt sevi rokās un neļauties visiem sīkumiem, kas nav pa prātam..
Galvenais ir neievērot pretīgos laika apstākļus un neļauties negatīvismam..
Šovakar jādodās uz kkādu tur konci Dzintaros ar Neaprakstāmo, viņa mammu un viņas draudzeni..
Galvenais ir nepukstēt par to, ka viņš nepaliks pie manis.. Protams, es varu sākt spēlēt uz viņa jūtām un žēloties, ka man būs jāiet pa nakti, cauri kapiem, vienai pašai, jo kamēr asv ir LV tikmēr mana mašīnīte stāv tālajā garāžā, bet man ir jāsavaldās un jānoturās..
Un vispār man viss besī.. Besī, ka nespīd saule.. ka nevaru pīpēt.. ka nevaru dabūt caffe latte.. Šodien man ir "nekas".. Ir sajūta, ka ir tukšums apkārt.. Nekas nenotiek, bet tā gribās kādu piedzīvojumu, ko stāstīt draudzenēm un aprunāt riņķī apkārt! Gribās uz kādu eksotisku salu, gulēt saulē, dzert atspirdzinošus kokteiļus, lasīt grāmatu un apreibt no visa notiekošā, nesaprotot vai kokteilis pie vainas, vai svelme, vai cilvēki..

MAN RIEBJAS ŠĪ PELĒCĪBA!!!
GRIBU IZLAUSTIES NO ŠĪ "NEKĀ"!!!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lusija
2005-08-10 20:05 (saite)
emmm..es jau nedēļu cenšos savaldīties. Savaldīties, jo Mīļumam pēkšņi vairs nav laika man. Dators un sports. Un tikai! es viņu 6 mēn gaidīju mājās no Dānijas, sagaidīju, tagad pa šiem jau gandrīz 2 mēnešiem esmu pakāsusi lielāko daļu cilvēku, ar kuriem man kopā bija interesanti, jautri un kuri man bija svarīgi, kamēr viņš biaj prom. Sākumā, kad viņš atgriezās, viņš man sniedza visu, bet tagad es jūtu tikai problēmas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-08-11 22:23 (saite)
Tā jau ir, kad dabūn to, ko vēlies, tad sāc taisīt problēmas gan pamatotas, gan nepamatotas! Tā laikam tāda sieviešu daba ar ko mums un viņiem jāsamierinās! Turies! Ilgi jau mīlestību ar datoru neaizstās! Un pacenties, kamēr viņš nodarbojas ar savām "tik" interesantajām lietām, tikmēr satiecies ar cilvēkiem, kas palīdzēja izciest 6mēn. bez viņa!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2005-08-13 10:18 (saite)
nu, redz - satikos ar citiem cilvēkiem un pekšņi ne no kā uzrodas arī viņš...
Negribas par to neko domāt. Kā būs, tā būs...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?